Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Reiswebsite Momondo en Sensation Travel bundelen krachten voor dance-liefhebbers over de hele wereld

Momondo (www.momondo.nl), een van de snelst groeiende reiswebsites van Europa, kondigt vol trots haar unieke samenwerking met Sensation Travel (travel.sensation.com) aan, waarbij Momondo geheel verzorgde reispakketten naar Sensation events wereldwijd aanbiedt. Deze samenwerking wordt Momondo ’s grootste partnershipdeal met een internationale organisatie sinds de oprichting van de reiswebsite in 2006.
Sinds de eerste editie in 2000, groeit Sensation uit tot een event dat met 40.000 bezoekers, waaronder zo’n 25 % internationale fans, de Amsterdam ArenA steevast uitverkoopt. Momondo is zeer verheugd de krachten te bundelen met Sensation Travel om fans wereldwijd een unieke ervaring aan te bieden. Sensation is uitgegroeid tot een wereldwijd  dance spektakel met succesvolle edities in; Duitsland, België, Rusland, Spanje, Brazilië, Chili en Australië. In 2012 organiseert Sensation events in 18 landen verspreid over 4 continenten. De start van Sensation Travel is een logisch gevolg van deze expansie.
“Sensation is uitgegroeid tot het meest toonaangevende dance-spektakel ter wereld en past daardoor perfect bij onze ambitie een wereldwijd merk te worden. Momondo biedt een uniek platform voor reizigers en wij zijn erg verheugd om deze samenwerking uit te bouwen met Sensation Travel”, zegt Martin Lumbye, van Momondo.
 “Momondo past uitstekend bij de uitstraling en beleving van de ‘Sensation experience’. Beide merken richten zich op een doelgroep die een hoge standaard heeft en een totaalbelevenis verwacht.”, aldus Marjorie Verlaan, van Sensation Travel. “ Momondo biedt de beste online travel search tool en is bovendien gratis te gebruiken. Deze samenwerking biedt ons de kans een enorm internationaal publiek kennis laten maken met dit geweldige event.”
Het geheim van Sensation’s succes is de ‘full experience’ die het biedt aan zijn fans. Deze ‘full experience’ wordt continue over de grenzen opgemerkt, waardoor expansie onvermijdelijk wordt. Sensation Travel is een logisch gevolg van deze expansie. Sensation is dan ook zeer trots op haar aanstaande première, in New York op 26& 27 oktober.

Sensation Travel biedt all inclusive, op maat te customizen, pakketreizen voor Sensation events over de gehele wereld aan.

Ga voor meer informatie over Sensation Travel en Momondo naar travel.sensation.com of momondo.nl