Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Het is klein maar heel erg fijn en het viert vandaag haar vijfde verjaardag: A Small Hotel. Dit bijzondere mini boutique hotel, gelegen aan de bruisende Rotterdamse Witte de Withstraat, opende vandaag precies vijf jaar geleden haar deuren.

En hoewel je het zo voorbij zou lopen als je het huisnummer niet weet (94c), genoten de afgelopen jaren maar liefst 1800 gasten uit 27 verschillende landen van de relaxte luxe van dit hotel. Dat overigens slechts zes bijzondere kamers telt, waar gasten inchecken met hun mobiele telefoon en dat voelt als een luxe stadsappartement in het hart van de drukke metropool Rotterdam.

Van Zen tot Indian
A Small Hotel huist in een prachtig oud pand en telt in totaal zes kamers, gelegen op drie verdiepingen. Geen kamer is hetzelfde; op de eerste verdieping liggen de kamers Tex One en Tex Two, met duidelijke Western en Indian invloeden. Tex One ligt aan de voorzijde met uitzicht op de gezellige Witte de Withstraat. Tex Two ligt aan de rustige achterkant met een groot dakterras en uitzicht op de binnentuinen van de buurt. Een verdieping hoger liggen de Zen kamers met oriëntaalse en oosterse accenten. De derde verdieping heeft een frisse moderne uistraling dankzij de inrichting met meubels van Coco-mat, maar oogt ook een tikje romantisch, dankzij het schuine dak en de zolderramen. Overigens zijn alle bedden in het hotel van Coco-mat, comfortabele bedden waarin de gast misschien nog wel lekkerder slaapt dan thuis. Dat de gast zelf een kopje koffie of thee kan zetten of iets te drinken kan pakken uit de free bar, draagt nog meer bij aan de luxe huiselijkheid die de kamers uitstralen.

Bijzondere ligging
Wie bij A Small Hotel de deur uitstapt, staat meteen in het bruisende hart van Rotterdam. Op de gezellige Witte de Withstraat is een keur aan leuke boetiekjes, galeries, restaurants en cafeetjes te vinden. Museum Boijmans van Beuningen, het Nederlands Architectuur Instituut en de Kunsthal liggen om de hoek. Fanatieke shopaholics winkelen door op de Van Oldenbarneveltstraat, Karel Doormanstraat, de Lijnbaan of in de beroemde Beurstraverse, beter bekend als de Koopgoot. Deze zijn allemaal op loopafstand van A Small Hotel.  

Voor iedereen
Verliefde stellen en zakenmensen, echtparen en families; A Small Hotel is al vijf jaar lang een geliefde plek voor iedereen die tijdens een reis voor luxe en comfort kiezen, en zich ook op hun logeeradres lekker thuis wil voelen.

Overige informatie

Adres:     A Small Hotel
Witte de Withstraat 94 c
3012 BT Rotterdam
Website:         www.asmallhotel.nl
Email:            
Telefoon:        010 - 4140303