Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

In de populaire Nederlandstalige National Geographic-reisgidsenreeks verschijnt nu een nieuwe uitgave: Kroatië. Deze reisgids biedt niet alleen diepgaande informatie over geschiedenis, cultuur en volk, maar ook insidertips én suggesties voor bijzondere ervaringen.


Reisgids Kroatië
Kroatië heeft een schitterende kustlijn, prachtige nationale parken en landschappen, goed bewaard gebleven middeleeuwse steden en een warm, zonnig klimaat. Je kan er genieten van levendige markten en verstilde vissersdorpen, architectuur die eeuwen teruggaat en een archipel van maar liefst 1200 eilanden, omringd door het kristalheldere water van de Adriatische Zee.

Kroatië is wordt steeds populairder onder Nederlanders. Vorig jaar zijn er al meer dan 250.000 Nederlanders naar Kroatië op vakantie geweest en dit jaar zijn dat naar verwachting nog eens 37.000 meer (bron: camperleven.nl). Hoog tijd dus voor een National Geographic Reisgids Kroatië!

De National Geographic Reisgidsen zijn al vele jaren dé bron van informatie over cultuur, natuur, architectuur en geschiedenis van de meest uiteenlopende plekken op aarde. Die informatie, tezamen met de spectaculaire fotografie, de praktische indeling en de gedetailleerde plattegronden, maken de National Geographic Reisgidsen tot een must voor iedere geïnteresseerde reiziger.
 
Titel: National Geographic Reisgids Kroatië
Prijs: € 24,95
ISBN: 9789021552231


Website: www.kosmosuitgevers.nl