Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Kustpark op loopafstand van Noordzeekust Zeeuws-Vlaanderen. Het gloednieuwe bungalowpark Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad is zaterdag 23 juni op feestelijke wijze geopend door waarnemend Burgemeester Jacques Suurmond.

Onder toeziend oog van ontwikkelaar Ballast Nedam, verhuurder Landal GreenParks, eigenaren en genodigden sabreerde hij samen met een officier Sabreur van de Confrèrie du Sabre d'Or een champagnefles. De bungalows van het nieuwe park zijn gebouwd in de authentieke Zeeuwse stijl en liggen op loopafstand van de Noordzeekust in Zeeuws-Vlaanderen. Op 29 juni worden de eerste gasten verwelkomd.

Op het nieuwe vakantiepark in Nieuwvliet-Bad zijn 88 vakantiewoningen gebouwd, variërend van boomgaard-, boerderij-, kreek-, dijk- tot herenwoningen geschikt voor 4-, 6-, 8-, 10- of 12-personen. De woningen staan op royale kavels van gemiddeld zo’n 550 m2 en hebben een hoogwaardige afwerking, een luxe en compleet ingerichte keuken en ademen een warme, landelijke sfeer uit. Het park beschikt over een centrumgebouw, bestaande uit een receptie, horeca, overdekt zwembad en (indoor) speelvoorzieningen. Na de zomer wordt gestart met de bouw van de tweede fase. Het park zal dan worden uitgebreid met ruim honderd nieuwe woningen.

Topbezetting
Jeroen Jongerius, Parkmanager van Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad: “Met de zomervakantie voor de deur heeft het park gelijk een topbezetting met gasten uit Nederland, België en Duitsland die op dit nieuwe Landalpark willen verblijven. Zelfs de modelwoningen zijn door de grote belangstelling in de verhuur genomen.”


Veelzijdige dagrecreatiemogelijkheden
“Dit park bij het karakteristieke plaatsje Sluis in Zeeuws Vlaanderen is een mooie aanwinst voor ons aanbod in Zeeland. Door de locatie van het park, met uitstekende recreatie- en uitgaansmogelijkheden in de omgeving, de Belgische steden in de nabijheid en de prachtige karakteristieke Zeeuwse recreatiewoningen, wordt Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad een mooie kustbestemming met aantrekkingskracht in binnen- en buitenland”, aldus Bas Hoogland, commercieel Directeur van Landal GreenParks.“

Kijk voor meer informatie over Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad op www.landal.nl/strandresortnieuwvlietbad.

Over Landal GreenParks
Landal GreenParks maakt deel uit van Wyndham Worldwide. Landal beheert en exploiteert 69 bungalowparken in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Tsjechië met in totaal ca. 11.000 vakantieaccommodaties. Daarnaast beschikt Landal over 1.500 campingplaatsen. Op jaarbasis realiseren 2,1 miljoen gasten 11 miljoen overnachtingen. Op de parken en de diverse kantoorlocaties werken ca. 2.500 medewerkers.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor nadere informatie:
Bas Hoogland (commercieel directeur) telefoon 070-3003543, www.landal.nl.