Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

FIELD ROBOT EVENT. donderdag 28 t/m zaterdag 30 juni. Elk jaar wordt het Field Robot Event georganiseerd. Hieraan doen verschillende binnen- en buitenlandse universiteiten, hogescholen en bedrijven mee.

Dit jaar wordt het event op de Floriade georganiseerd. Gedurende twee dagen komen studenten uit de hele wereld naar het Floriadepark met het doel een volledig autonome robot te maken die ingezet kan worden in de tuinbouw. Studenten strijden tegen elkaar om de beste robot te ontwikkelen. Een dag voor de studenten arriveren wordt er een congres georganiseerd rondom het thema mechanica in de tuinbouwindustrie, speciaal gericht op studenten.

FLORIADE BY NIGHT PRESENTS: LEFTIES SOUL CONNECTION
vrijdag 29 juni,  toegang met geldig entreebewijs,
Voor openingstijden en het complete programma: www.floriade.nl/bynight

Op 29 juni reist de 6-koppige formatie van Lefties Soul Connection af naar de Floriade, om je een spetterend optreden te bezorgen. Al tien jaar lang wordt deze band gezien als één van de beste en meest energieke soul- funkbands van Europa. De band wordt bijgestaan door de Amerikaanse soul zangeres Michelle David.
Verder is er deze avond in de Beachclub live muziek van Hammondmaster Carlo de Wijs. In de openluchtbioscoop wordt de Franse film Amelie vertoond. De avond wordt afgesloten met de lichtshow Tuinen bij Nacht.

FLORIADE BY NIGHT PRESENTS: ORQUESTA BUENA VISTA SOCIAL CLUB
EXTRA TICKETS BESCHIKBAAR
zaterdag 30 juni,  toegang met geldig entreebewijs + concertticket
Voor openingstijden, tickets en het complete programma: www.floriade.nl/bynight
Orquesta Buena Vista Social Club® geeft dit jaar één show in Nederland en dat is in Venlo: op de Floriade. De Cubaanse groep is opgericht in 1996 en verwierf wereldfaam in 1999 toen de documentaire Buena Vista Social Club werd uitgebracht. In de documentaire worden de bandleden, allen van hoge leeftijd, gevolgd op hun eerste tournee buiten Cuba. Geniet van de traditionele Cubaanse muziek en beleef een geweldige avond vol met de vele bekende nummers, zoals ‘Chan Chan’.
Verder is er deze avond in de Beachclub live muziek van Hammondmaster Carlo de Wijs. In de openluchtbioscoop wordt de Franse film Amelie vertoond. De avond wordt afgesloten met de lichtshow Tuinen bij Nacht.