Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

ATP Event Experts introduceert speciaal voor de Olympische Spelen:  Ally. Zij is voor iedereen, maar met name voor de  thuisblijvers, de Live Link met Londen deze zomer.

Ally deelt al haar ervaringen, belevenissen en gebeurtenissen tijdens de Zomerspelen op www.allylive.nl en de social media kanalen Facebook, Twitter, Instagram en YouTube. Hierbij wordt ze geholpen door zowel bekende als onbekende Nederlanders.

Interactief
Tijdens de Olympische Spelen gaat Ally in Londen op pad met in totaal negen reporters. Om de twee dagen haalt ze op Schiphol een nieuwe reporter op met wie ze naar olympische wedstrijden en uiteraard het Holland Heineken House gaat. Zo krijgt Ally input vanuit verschillende invalshoeken en volgt heel Nederland via haar de Olympische Spelen van binnenuit. Ally is een interactief project. Via de social media kanalen is het mogelijk haar vragen te stellen en opdrachten te geven.

ATP Event Experts
ATP Event Experts heeft sinds 1997 een intensief samenwerkingsverband met NOC*NSF. Niet alleen vervoert en accommodeert de zakelijke reis- en evenementenorganisatie het Nederlands Olympisch en Paralympisch Team, ook heeft ATP Event Experts al vele jaren ervaring met de verkoop van entreekaarten en het samenstellen van complete arrangementen rondom de Olympische Spelen. ATP Event Experts wil graag iedereen in Nederland dichter bij de Spelen brengen. Daarom is Ally in het leven geroepen. Ally is een vernieuwend concept waarbij de grens tussen een online en offline omgeving vervaagt en een iPad het centrum vormt.