Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Rotterdam is veel meer dan containerschepen op de Maas. Juist de binnenwateren lenen zich goed voor een boottochtje op een mooie zomerse dag. Natuurlijk hoor bij zo’n relax boottrip een goed gevulde mand met lekkers.

De Picknick Company biedt deze zomer een bijzondere picknick op het water aan met sloephuur voor een dagdeel. Vanaf de Kralingse Plas brengt een privé-kapitein de matrozen naar onontdekte Rotterdamse plekjes die alleen per boot te bereiken zijn. Of het nu een ontdekkingsreis op de idyllische Rottemeren wordt of een stadse tour richting het bruisende Delfshaven, met een mand vol heerlijk proviand wordt het zeker weten een dagje uit om niet snel te vergeten.

 

Picknick op het water
Tijdens de zonnige zomer rukken stedelingen massaal uit naar het park met hun mandje eten en geruit kleed onder de arm. Een picknick op het water, met de Rotterdamse Skyline als achtergronddécor, geeft net dat beetje extra om vrienden, familie of geliefden extra te verrassen.  De boot waarmee gevaren wordt, heeft ruimte voor vijftien mensen. Het is een oude reddingssloep die volledig is gerenoveerd en door zijn roze kleur een opvallende verschijning is op het water. Feestgangers hoeven niet zelf te varen, er is een schipper aan boord. De Picknick Company heeft voor de dobberende picknick speciale manden samengesteld voor elk moment van de dag. Zo kan er genoten worden van een heerlijke lunch met onder meer hartige taart, muffins en picknickbrood, maar ook voor later in de middag is er een mand samengesteld met verschillende tapas, frittata en crème Catalane. De drank - wijn, fris en andere vloeibare versnaperingen - is bij de picknick inbegrepen. De varende picknick is leuk voor allerlei events, denk bijvoorbeeld aan vrijgezellenparty’s, babyshowers, verjaardagen en familiefeestjes. Wie na de boottocht nog niet naar huis wil, kan nagenieten bij Café Restaurant De Tuin, het eindpunt van de tocht.

De Picknick Company
Het brein achter de Picknick Company is de Rotterdamse Nanette Speelman die met haar bedrijf catering op bijzondere locaties organiseert, zoals deze picknick aan boord van de gerenoveerde roze sloep. Deze brengt mensen naar de meest bijzondere plekjes in de Maasstad die met ‘normaal’ vervoer niet te bereiken zijn. Matrozen kunnen heerlijk wegzakken in de grote loungekussens aan boord of zelfs even met de voeten over boord, pootje baden. Een picknick op het water is daarom ook een logische stap, om nog meer mensen op een bijzonder manier kennis te laten maken met de gezellige manier van buiten eten.

Overige informatie

Locatie sloep:     Café Restaurant De Tuin
Plaszoom 354
3062 CL Rotterdam
Website:         www.picknickaandeplas.nl