Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

26 Campinghouders verenigd in het samenwerkingsverband ’Kamperen in de Achterhoek’ trekken elk jaar onder leiding van ABT de regio in.

Doel is enerzijds het aanbod aan recreatie faciliteiten te bezichtigen met als doel nieuwe en bestaande plekjes te ontdekken om zo hun gasten te wijzen op de meest mooie en schitterende locaties van de Achterhoek. Anderzijds om elkaar in informele setting te ontmoeten, zodat doorverwijzen naar een collega makkelijker en plezieriger is. Immers, onbekend maakt onbemind.

Dit jaar was de groep groter dan andere jaren en na het officiële deel, waarin ABT de aanpak van het promotieprogramma voor 2013 toelichtte en Recron zijn  nieuwe Marketingtool presenteerde, ging de groep met de bus richting Hof van Eckberge, een prachtige nieuwe speel- en belevenisaccommodatie in Eibergen. In een inspirerend verhaal nam eigenaar Maarten Reimes de groep mee de langs tal van activiteiten gebundeld onder één dak. Voor meer informatie kijk op www.hofvaneckberge.nl

Aansluitend werd een bezoek gebracht aan de Berkel waar de campinghouders tijdens een tocht per Berkelzomp konden genieten van de historie van de Berkelscheepvaart en de prachtige natuur. Na de werking van de oude Berkelsluis zelf te hebben ervaren werd een bezoek gebracht aan de Mallumse molen en de iets verderop gelegen kruidentuin.

Kortom, een inspirerende en plezierige dag waarin de campinghouders de nodige informatie en kennis op hebben gedaan om onze regio bij hun gasten weer goed onder de aandacht te brengen.