Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

New York City introduceerde 20 jaar geleden de eerste Restaurant Week, een culinair evenement dat inmiddels is uitgegroeid tot een wereldwijd succes.

NYC Restaurant Week – Zomer 2012 vindt plaats van 16 juli t/m 10 augustus. NYC & Company - het officiële marketing en toerisme bureau voor de stad New York – laat weten dat er deze zomer meer dan 300 restaurants deelnemen aan de culinaire publiekstrekker.

De NYC Restaurant Week werd in 1992 voor de eerste keer georganiseerd als een eenmalig evenement met 95 deelnemende restaurants. Vandaag de dag is de NYC Restaurant Week uitgegroeid tot een van de grootste gastronomische evenementen van de stad met meer dan 300 partners. Naast betaalbaar uit eten gaan biedt Restaurant Week prijsvragen en specials, exclusieve producten en bijzondere, culinaire activiteiten.

“New York is de ‘dining capital of the world’ met maar liefst 25.000 restaurants, variërend van 5 sterren restaurants met bekende chef-koks tot pizzeria’s en delicatessenwinkels ’. De horeca is een essentieel onderdeel van de levendigheid van New York en is één van de redenen waarom we vorig jaar al meer dan 50 miljoen bezoekers in de vijf wijken van de stad hebben verwelkomd”, aldus NYC & Company CEO George Fertitta. “We zijn trots met het 20 jarig jubileum van de NYC Restaurant Week, het geeft New Yorkers en bezoekers de mogelijkheid om een aantal van de beste restaurants ter wereld uit te proberen voor een fractie van de normale prijs.”

Van 16 juli t/m 10 augustus kunnen toeristen en New Yorkers betaalbaar genieten van culinaire hoogstandjes in hun favoriete restaurants. Tijdens de Restaurant Week kost een driegangen lunch $24,- en een driegangen diner $35,- exclusief drankjes, belastingen en fooi. Fijne deelnemende restaurants zijn bijvoorbeeld: Barbetta, Brasserie, Capsouto Freres, Chin Chin, Delmonico’s, Gotham Bar and Grill, Mesa Grill, The Palm, Petrossian, Remi, The Russian Tea Room, Shun Lee Palace, Steak Frites, Tribeca Grill, Victor’s Café en Water’s Edge.

De volledige deelnemerslijst is te vinden op www.nycgo.com/restaurantweek


JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.