Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

De jonge globalistas van Emirates kunnen vanaf 25 juni genieten van nieuwe reisgenootjes aan boord. Emirates introduceert twee nieuwe speelgoedseries gericht op kleuters en oudere kinderen om de reiservaring van jonge passagiers nog aantrekkelijker te maken.


Kleuters kunnen een reeks originele monster-personages uit de ‘Fly With Me Monster’ collectie verzamelen. De speelse monsters – Jimbob, Tezz, Camus en Wagga, zijn de ideale karakters om de fantasie van kinderen te prikkelen. Elk monster is beschikbaar in drie productcategorieën; Blanket Buddies – zachte fleece knuffels, Seat Belt Critters – klein speelgoed dat wordt gedragen aan de gordel om veiligheid te bevorderen en Magnetic Sketchers waarop de jongste klanten van Emirates hun innerlijke Picasso kunnen loslaten voor uren van creativiteit en entertainment.

Emirates biedt oudere kinderen een scala aan nieuwe - op reizen geïnspireerde - producten aan, ontworpen in samenwerking met het bekende lifestyle merk Quiksilver. In de geest van avontuur, reizen en natuur is de Quiksilver collectie ontworpen rondom drie thema’s – surfen, snowboarden en schaatsen. De collectie bevat reisboekjes die in het teken staan van persoonlijke ontdekking, klittenbandportemonnees met de nieuwste Quiksilver graphics en fun-fact speelkaarten met inspirerende fotografie van Quiksilver en diverse bestemmingen van Emirates.

“We zijn voortdurend op zoek naar nieuw en dynamisch entertainment voor onze veeleisende jonge reizigers,” aldus Terry Daly, Divisional Senior Vice President, Service Delivery, Emirates. “Gezinnen zijn gewend geraakt aan de stressvrije en plezierige reiservaring van Emirates. De introductie van dit nieuwe speelgoed stelt ons in staat ervoor te zorgen dat gezinnen toegang krijgen tot ons uitgebreide entertainment op meerdere platforms”.

Alle Emirates vluchten bieden een selectie van het nieuwe kinderspeelgoed met de producten van Quiksilver op langeafstandsvluchten van meer dan vijf uur. Jonge passagiers kunnen bovendien ook genieten van het bestaande entertainment aan boord zoals het E-kids magazine, kleurpotloden, Emirates rugzakken en koeltassen, slaapmaskers en de populaire Dr. Seuss boeken. Met de nieuwe collecties speelgoed in combinatie met een bijgewerkt in-flight entertainment systeem en een speciaal kindermenu met een eigen, kleurrijke huisstijl, zet Emirates zich nadrukkelijk in om gezinnen een zorgloze en ontspannen reis te bieden.

Over Emirates
Emirates Airline is een van de snelst groeiende luchtvaartmaatschappijen ter wereld en heeft al meer dan 500 prijzen in de wacht gesleept voor de uitmuntende service. Emirates Airline onderscheidt zich door haar ongeëvenaarde service – zowel aan boord als op de grond – en uitgebreid internationaal aanbod via hub Dubai. In mei 2010 startte de luchtvaartmaatschappij met de passagiersroute Amsterdam – Dubai. Dagelijks vertrekt de EK 148 om 14.15 uur direct van Amsterdam naar thuisbasis Dubai (aankomst tijd 23:45 uur). Emirates vliegt op 124 bestemmingen in 74 landen. De vloot van Emirates bestaat uit 171 widebody Airbus- en Boeing-toestellen. De maatschappij heeft momenteel 20 Airbus A380’s in gebruik. Orders lopen voor nog eens 232 toestellen, ter waarde van ruim 84 miljard Amerikaanse dollar. Emirates Airline is onderdeel van de Emirates Group, waar ook ondernemingen als dnata, Mercator, Transguard en EmQuest toe behoren. Onder Emirates Airline vallen ook Emirates SkyCargo en Destination en Leisure Management (D&LM) dat Wolgan Valley Resort & Spa, Emirates Holidays, Arabian Adventures en het Congress Solutions International beheert. Voor meer informatie: www.emirates.nl