Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Eindeloze zandstranden, pittoreske dorpjes en die heerlijk ontspannen eilandsfeer. Hoe bedoel je vakantie? Corendon biedt per 13 oktober nog meer mogelijkheden om het hele jaar door van de zon te genieten.

Dan wordt het aanbod uitgebreid met reizen naar de Canarische eilanden Gran Canaria en Tenerife. Ideaal voor een strandvakantie, maar ook voor natuurliefhebbers, watersporters en cultuursnuivers. Van strand tot bos en van bruisende stad tot slapende vulkaan: de Canarische eilanden hebben het. En dat alles met een lekker zonnetje en zonder BTW.

Alles is mogelijk
Het hele jaar door temperaturen van 18 tot 28 graden, nauwelijks regen en heel veel zon. De Canarische Eilanden zijn en blijven populair – en niet voor niets. Corendon vliegt per oktober twee keer per week naar Gran Canaria en Tenerife voor iedereen die op zoek is naar een relaxte, sportieve, stille of juist bruisende vakantie. Het aanbod is zo divers dat alles mogelijk is. Rustig met je jonge gezinnetje naar Costa del Silencio op Tenerife, feesten in bruisende badplaats Playa des Inglés op Gran Canaria of het beklimmen van vulkaan El Tiede - de hoogste berg van Tenerife én Spanje. Grote diversiteit op kleine eilanden.  

Wildpark of winkelen?
De Canarische eilanden zijn niet alleen populair bij vakantiegangers, ook UNESCO kent ze goed. Zo is Gran Canaria uitgeroepen tot biosfeer reservaat vanwege het ongewone landschap, de traditionele dorpen en het rijke onderwaterleven. Ga lekker zwemmen tussen schildpadden en dolfijnen, maak een jeepsafari in de woestijn of struin door slaperige dorpjes. Wie van winkelen houdt wordt op de Canarische Eilanden ook op z’n wenken bediend: alles is BTW-vrij en dus stukken goedkoper. Dan hou je geld over voor andere dingen, zoals een luxueus vijfsterrenhotel, huurauto of excursie.

Vakantiefilosofie
“Waarom we de Canarische eilanden aan ons aanbod toevoegen? Omdat we steeds meer vragen van onze klanten kregen! Daarbij past het perfect in onze vakantiefilosofie. Het zijn eilanden die ontzettend veel te bieden hebben voor veel verschillende doelgroepen: rust voor families, feest voor vriendengroepen en romantiek voor stelletjes. Gran Canaria en Tenerife zijn de perfecte winterzonbestemming, maar ook in de zomer is het er heerlijk. Daarom kun je met Corendon het hele jaar door naar deze vakantie-hotspot reizen. U vraagt, wij vliegen!” aldus Atilay Uslu, directeur van Corendon.

Corendon Vliegvakanties is opgericht in 2000 en is uitgegroeid tot een toonaangevende en een van de grootste vliegtouroperator op de Nederlandse en Belgische markt. Door een uitstekende samenwerking met lokale agenten, hoteliers en betrouwbare luchtvaartmaatschappijen kan Corendon zeer voordelige en kwalitatief goede reizen aanbieden. Corendon biedt een ruime keuze uit zonovergoten strandbestemmingen, stedentrips en rondreizen in ruim twaalf vakantielanden. Onderdeel van de Corendon Groep is Corendon Airlines die met een vloot van 11 toestellen van het type Boeing 737 jaarlijks ruim 1 miljoen passagiers vervoert. Zie ook www.corendon.nl.