Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Zeven accommodaties van Holland International in Suriname hebben recent een Travelife Award behaald. In samenwerking met Purity Tours & Services, de agent ter plaatse met een duurzaamheidcertificaat, nodigde Holland International de accommodaties uit voor de Travelife audit.

Tijdens de audit worden accommodaties onder andere gecheckt op energie-, water- en afvalmanagement, arbeidsomstandigheden en de relatie met de lokale gemeenschap. Accommodaties worden hierdoor gestimuleerd duurzamer te werken.

Award winnaars
De zeven nieuwe Surinaamse accommodaties met een Travelife award zijn Hotel Eco Resort Inn, Hotel Krasnapolsky, Hotel Royal Torarica en Torarica Hotel & Casino in Paramaribo.
In Brokopondo, Danpaati en Domburg hebben respectievelijk Berg en Dal Eco & Cultural River Resort, Danpaati River Resort en Luxe Resort Surinat de Travelife award behaald.

Travelife Sustainability System
Travelife Sustainability System is een wereldwijd onafhankelijk evaluatiesysteem op het gebied van duurzaamheid, dat wordt omarmd door een groeiend aantal reisorganisaties. Het geeft niet alleen inzicht in de zorg die accommodaties hebben voor het milieu, maar ook voor hun medewerkers en de lokale gemeenschap. De merken van TUI Nederland geven accommodaties met een Travelife award en andere officiële duurzaamheidlabels extra aandacht in de gidsen, bij de reisagenten, op de boekbare websites en via andere marketingkanalen. TUI Nederland stimuleert accommodaties duurzamer te werken. Via het Travelife systeem kunnen zij advies inwinnen hoe ze dit aan kunnen pakken. Wereldwijd TUI Nederland biedt op dit moment meer dan 400 accommodaties met een duurzaamheidlabel aan. Meer informatie over TUI Nederland en duurzaam toerisme is te vinden op www.tui.nl/duurzaamtoerisme.