Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Brussel Airlines biedt haar passagiers voortaan de mogelijkheid aan om comfortabel en rechtstreeks tussen Brussels Airport en Bangkok te vliegen. Het nieuwe vluchtaanbod is het resultaat van een samenwerkingsakkoord tussen Brussels Airlines en haar Star Alliance partner Thai Airways dat de vluchten uitvoert.


Thailand is één van de populairste Aziatische vakantiebestemmingen op de Belgische reismarkt. Voortaan is de hoofdstad Bangkok, de voornaamste internationale toegangspoort tot het land, ook voor de Brussels Airlines passagiers vlot bereikbaar. Thai Airways en Brussels Airlines sloten zopas een codeshare samenwerkingsakkoord af waardoor Brussels Airlines voortaan in de distributiekanalen haar SN code op de vluchten van Thai Airways kan zetten en dus ook tickets kan verkopen.

Thai Airways voert sinds vorig jaar 3 rechtstreekse vluchten per week uit van Brussels Airport naar Bangkok (dinsdag, donderdag, zaterdag). Alle vluchten worden door Thai Airways uitgevoerd met Boeing 777 toestellen en passagiers kunnen aan boord genieten van de hoogstaande Thaise gastvrijheid. Brussels Airlines passagiers kunnen Miles & More mijlen sparen of uitgeven telkens ze gebruik maken van deze Thai Airways/Brussels Airlines codeshare lijndienst.

 

Vluchttijden (in lokale tijd):
Vluchtnr     Route     Vertrek     Aankomst     Dagen v/d week
SN8601 / TG935     BRU-BKK     13.30     05h35     2/4/6
SN8602 / TG934     BKK-BRU     00.30     07h40     2/4/6

 

Brussels Airlines en Thai Airways zijn beiden lid van het wereldwijde samenwerkingsverband Star Alliance. “Sinds Brussels Airlines in 2009 lid werd van de Alliantie bouwen we onze thuisbasis Brussels Airport uit tot een echte Star Alliance hub”, zegt Brussels Airlines’ Chief Commercial Officer Erik Follet. “Deze nieuwe samenwerking met onze Star Alliance partner Thai Airways is daar andermaal een duidelijke illustratie van.”

"Het is met groot plezier dat we met deze codeshare vluchten met Brussels Airlines van start gaan. De codeshare overeenkomst tussen beide maatschappijen zal de passagier meer keuze bieden om te reizen tussen Brussel en Bangkok en vice versa met toegang tot andere delen van de Europese Unie en delen van Zuidoost-Azië", zegt THAI Executive Vice President, Commercial Mr. Pandit Chanapai.

Over Brussels Airlines

Brussels Airlines is de Belgische luchtvaartgroep die het grootste aanbod van vluchten van en naar de Europese hoofdstad Brussel aanbiedt. De 52 vliegtuigen en ruim 3500 werknemers van de Brussels Airlines groep staan garant voor meer dan 300 dagelijkse vluchten naar meer dan 60 Europese en Afrikaanse premium luchthavens.
Op haar Europese bestemmingen, aangevlogen met vliegtuigen van het type Avro RJ, Boeing 737 en Airbus A319/A320 biedt Brussels Airlines zowel een echt business class product (“b.business”) als een flexibele reisformule, die synoniem staat voor tijdswinst en comfort (“b.flex economy+”) als een low fare product (“b.light economy”). Op haar medium haul en long haul aanbod worden de passagiers verwelkomd in een “Business” en “Economy” klasse. Long Haul vluchten worden door Airbus A330-200/-300 toestellen geopereerd.
Naast de 21 bestemmingen in Afrika biedt Brussels Airlines in samenwerking met haar intercontinentale partners nog een long haul aanbod naar de Verenigde Arabische Emiraten, China, Thailand, Indië en Noord Amerika. Brussels Airlines is eigendom van SN Airholding en bouwt verder op 80 jaar Belgische luchtvaartgeschiedenis. In juni 2009 maakte Lufthansa zijn intrede in de aandeelhouderstructuur en het kapitaal van de Belgische luchtvaartmaatschappij. Sinds 9 december 2009 is Brussels Airlines lid van het globaal samenwerkingsverband Star Alliance.