Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Doe mee en steun Right To Play deze zomer. Negen vakantieparken van Landal GreenParks staan deze zomer in het teken van Right To Play: de organisatie die zich inzet voor het recht van ieder kind om te sporten en te spelen.

De Landalmedewerkers en topsporters zullen zich inzetten om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel door tal van leuke sportactiviteiten en –clinics te organiseren. Voor de clinics zullen diverse topsporters, en tevens Right To Play-ambassadeurs, op de parken aanwezig zijn. Een unieke kans om eens les te krijgen, of van alles te kunnen vragen, aan jouw sportheld.

Bij Landal GreenParks voelt men zich nauw verbonden met de naaste omgeving. Daarom maakt de organisatie zich sterk voor de natuur en samenleving. “Tijdens deze sportzomer vraagt Landal graag aandacht voor Right To Play: een sympathiek doel dat aansluit bij onze activiteiten. Onder het motto ‘Doe mee en steun Right To Play!’ kan iedereen meedoen aan de activiteiten op onze parken en een bijdrage leveren aan het goede doel”, aldus Thomas Heerkens, Algemeen Directeur Landal GreenParks.

Clinics topsporters
Op de negen parken van Landal GreenParks worden verschillende clinics gegeven door de   topsporters: Raemon Sluiter (tennisser), Miranda Boonstra (atletiek/marathonloopster), Henk Pieterse (basketbalspeler), Marijn de Vries (wielrenster), Deborah Gravensteijn (judoka), Jaap Viergever (Mountainbiker), Sybren Jansma (bobsleeër) en de dames van het Nederlands Softbal Team.
Bart Veldkamp, ambassadeur en bestuurslid van Right To Play en voormalig schaatser:
“Ik heb zelf ervaren wat voor waardevolle invloed sport op mijn leven heeft gehad. Die ervaringen gebruik ik bij het coachen van andere schaatsers. Het werk dat Right To Play doet, past in mijn visie over de invloed van sport en spel op sociale en mentale ontwikkeling.”
Kijk waar en wanneer je de topsporters deze zomer kunt ontmoeten op: www.landal.nl/righttoplay.

Right To Play
Right To Play is een internationale organisatie, in 1994 opgericht door Johann Olav Koss, en wordt gedragen door topsporters en vrijwilligers. Zij zetten zich in voor het recht van ieder kind om te sporten en te spelen. Voor een heleboel kinderen wereldwijd is dit niet vanzelfsprekend. Right To Play gelooft dat sport en spel onmisbaar is in de ontwikkeling van kinderen. Voor het uitvoeren van deze programma’s leidt Right To Play lokale vrijwilligers op tot coaches. De rode bal vormt hierbij het symbool van Right To Play. Momenteel doen bijna 835.000 kinderen mee met de wekelijkse sport- en spelactiviteiten van Right To Play. Het streven is om in 2012 wekelijks 1 miljoen kinderen te laten participeren in sport- en spelprogramma’s. Deze activiteiten worden uitgevoerd door bijna 12.000 vrijwillige coaches. Wereldwijd zijn meer dan 350 topsporters Ambassadeur van Right To Play.


Over Landal GreenParks
Landal GreenParks maakt deel uit van Wyndham Worldwide. Landal beheert en exploiteert 69 bungalowparken in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Tsjechië met in totaal ca. 11.000 vakantieaccommodaties. Daarnaast beschikt Landal over 1.500 campingplaatsen. Op jaarbasis realiseren 2,1 miljoen gasten 11 miljoen overnachtingen. Op de parken en de diverse kantoorlocaties werken ca. 2.500 medewerkers.