Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Air Arabia breidt activiteiten in Europa uit en verwacht verdere groei Amsterdam.  Inmiddels meer dan 21.000 passagiers vervoerd tussen Casablanca en Amsterdam.  Onderzoekt mogelijkheden om routes en frequenties van en naar Europa uit te breiden.

Air Arabia, de eerste lowcost maatschappij van het Midden-Oosten en Noord Afrika, ziet een groeiende vraag naar haar route tussen Amsterdam en Casablanca. De maatschappij, die haar eerste vluchten tussen haar hub in Casablanca  - Mohamed V International Airport - en Schiphol op 3 augustus 2009 uitvoerde, heeft inmiddels meer dan 21.000 passagiers op deze route vervoerd. 

Mr. Adel Ali, Group Chief Executive Officer van Air Arabia zegt: “Amsterdam is een belangrijke bestemming voor Air Arabia. Een grote Marokkaanse gemeenschap leeft in Nederland en wij hebben vertrouwen in ons mooie product met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Daarnaast is Marokko een belangrijke bestemming voor Nederlanders en deze doelgroep kan gebruik maken van ons interessante aanbod”. 

Air Arabia is de grootste Arabische luchtvaartmaatschappij met een brede propositie aan directe vluchten op meer dan zestig bestemmingen vanuit twee hubs in Sharjah, Verenigde Arabische Emiraten en Casablanca in Marokko. In oktober 2003 is de maatschappij gestart met het aanbieden van lowcost vluchten vanuit Sharjah International Airport naar het Midden-Oosten, Noord Afrika en Azië. In mei 2009 opende Air Arabia haar tweede hub Mohamed V International Airport in Casablanca, waar vanuit vluchten naar Europa en Afrika aangeboden worden. Later dit jaar zal de derde hub in Alexandrië, Egypte, in gebruik genomen worden. 

Air Arabia biedt vier vluchten per week aan tussen Mohamed V International Airport, Casablanca en Amsterdam, op maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag. De maatschappij is onlangs gestart met directe vluchten naar twaalf steden vanuit de hub in Casablanca. Het betreft o.a. vluchten naar Parijs, Lyon, Montpellier, Basel, Amsterdam, Milaan, Venetië, Bologna, Barcelona en Istanbul.

De vloot van Air Arabia bestaat uit gloednieuwe Airbus A320 toestellen met de best mogelijke economy configuratie van 32 cm beenruimte, evenals een onbeperkt gewicht aan bagage. Tevens heeft de maatschappij een bestelling geplaatst van 44 nieuwe Airbus A320 toestellen.

Als houder van de titel “beste lowcost maatschappij (LCC)” in 2009, biedt Air Arabia optimaal comfort, betrouwbaarheid en een goede prijs kwaliteit verhouding aan haar klanten, met een nog altijd uitbreidend netwerk.

Over Air Arabia: Air Arabia (PJSC) is verreweg de belangrijkste low cost maatschappij van het Midden-Oosten en Noord Afrika. De luchtvaartmaatschappij is genoteerd op de beurs van Dubai en begon met vliegen in oktober 2003. De vloot bestaat op dit moment uit 21 nieuwe Airbus A320 toestellen. Air Arabia vliegt op meer dan zestig bestemmingen vanuit haar twee hubs in de Verenigde Arabische Emiraten en in Marokko.

Voor aanvullende informatie: www.airarabia.com