Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Ferrymaatschappij Stena Line heeft het officiële startschot gegeven voor het vervoer van passagiers naar de Olympische Spelen in Londen. Algemeen Directeur Pim de Lange werd daarbij ondersteund door topsporters Deborah Gravenstijn, Marichelle de Jong en Koos Moerenhout.


De vertrekhal van Stena Line is speciaal voor de gelegenheid aangekleed in een Olympische sportsfeer. Passagiers konden zich van hun sportieve kant laten zien tijdens een boks- of judoclinic. Daarnaast is de vloer veranderd in een atletiekbaan met daarop alle sporters uit deze regio en hun behaalde Olympische medailles. Deze speciale beplakking zal gedurende de gehele Olympische Spelen de passagiershal opsieren.

In aanloop naar de Olympische Spelen zette Stena Line eerder deze week al de crew van het Holland Heineken House en de wielrenners van de Oranje toertocht over. De ferrymaatschappij zal ook de laatste etappe van de Oranje Trophy karavaan verzorgen, als zij op 31 juli aanstaande met 30 oranje voertuigen in Harwich inschepen. Zij hebben dan tijdens een tocht van anderhalve maand 12.500 km afgelegd ter ondersteuning van de Oranje teams tijdens het EK Voetbal en de Olympische Spelen.