Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Liefhebbers van natuur en "eens iets heel anders" vinden ongetwijfeld hun gading in de uitgestrektheid van EcH2Ologia. Dankzij de keuze uit 25 originele verblijfsformules kun je jezelf installeren als op de Mongoolse steppe, ergens verdwaald in Arizona of hoog tegen de rand van een klif.

 
EcH2Ologia, of de voorbeeldige herinrichting van de ruim 70 hectare grote site van een oude kalkbranderij. Ecologie, water en erfgoed vormen het DNA van dit innoverende domein.
 
Het logies van EcH2Ologia is comfortabel maar ook streng ecologisch. Je hebt er altijd een panoramisch uitzicht op de site. Tipi, joert, avonturierstent, drijvende hut, schuilhut in het bos of op een dijk: stuk voor stuk magische optrekjes midden in de natuur.
 
EcH2Ologia, dat is ook een waaier van activiteiten in de open lucht. Kliffen beklimmen, boogschieten, of het spoor van het pedagogisch pad zoeken. Op verkenning naar één van de zeven waterpartijen zoals de fameuze Grande Bleue met de kleuren van een lagune, om te zwemmen in een 100% natuurlijk zwembad. En in het historische kalkbrandersgehucht bezoek je de moestuinen en biomarkten.
 
In EcH2Ologia beleef je echt onuitgegeven avonturen. Met het gezin, met vrienden, of als verliefd koppeltje...
 
Vanaf 75 euro voor 2 personen
www.echologia.fr

 
Vanuit Brussel: reken op 5 uur met de wagen, of 4 uur met de trein via Parijs.
www.mayenne-tourisme.com