Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Luxe villa’s en appartementen in vakwerkstijl met uitzicht op dal en rivier. In het Duitse dorpje Heimbach (Eifel) wordt vanaf eind augustus het gloednieuwe park Landal Eifeler Tor gefaseerd geopend: een vakantiepark met luxe appartementen en villa’s in de kenmerkende Eifeler vakwerkstijl.

Landal Eifeler Tor ligt op een van de heuvels in het Nationaal Park Eifel en biedt een prachtig uitzicht op de rivier de Rur. De luxe welness, uitgebreide voorzieningen en het ‘Heimbacher Brauhaus’ garanderen een unieke beleving.

Landal Eifeler Tor ligt op zo’n 45 kilometer van Aken en circa 90 kilometer van Maastricht.  
Het resort krijgt de beschikking over 84 appartementen en penthouses en 96 villa’s (vrijstaand of geschakeld). Alle woningen hebben uitzicht op het schitterende groene dal en de rivier de Rur. De villa’s zijn gebouwd in 8 verschillende uitvoeringen en geschikt voor 6 tot 12 personen. De appartementen zijn er in een 4- , 6- en 10-persoons uitvoering. Met de komst van het park wordt het aantal bedden in de regio met 1154 uitgebreid; een welkome aanvulling aangezien de Eifel één van Duitslands meest populaire vakantieregio’s is.

Voorzieningen
Landal Eifeler Tor wordt voorzien van een gezellig dorpsplein met receptie, winkeltjes, Rureifel Touristinfo-punt, snackbar, supermarkt en twee restaurants. Voor kinderen worden er voldoende speelmogelijkheden gerealiseerd en een binnen- en buitenzwembad, met aangrenzend luxe wellness center. Uniek wordt ook de verkoop van lokaal gebrouwen Heimbacher Bier vanuit het in stijl ingerichte Heimbacher Brauhaus met grote koperen brouwketels.

Weekendverblijven
Doordat het park nog in aanbouw is, zal het tot de kerstvakantie alleen voor weekendverblijven beschikbaar zijn. Vanaf dan is er ook weekverhuur mogelijk. Naar verwachting is vanaf juni 2013 het hele park, inclusief alle voorzieningen gereed. Tot deze periode is alleen de tijdelijke receptie, het restaurant en de kleine supermarkt geopend voor gasten.
Geliefde locatie
Bas Hoogland, commercieel directeur van Landal GreenParks: “Het nieuwe park is gelegen op een bijzonder geliefde locatie voor de Nederlandse- en vooral ook de Duitse markt. Een groeiend aantal Duitsers waardeert onze parken in Duitstalige landen. De uitbreiding van Landal Eifeler Tor biedt tevens de mogelijkheid onze positie op de thuismarkt in Duitsland te verstevigen. Het dorpsplein met de uitgebreide luxe voorzieningen en het Heimbacher Brauhaus geven een heel eigen signatuur aan het park. Met Landal Eifeler Tor hebben we er een mooie nieuwe bestemming bij.”

Uitstapjes en activiteiten
In en om Landal Eifeler Tor zijn voor gasten tal van mogelijkheden voor uitstapjes en (sportieve) activiteiten. Zo kan men de omgeving op verschillende manieren verkennen: aan boord van een rondvaartboot, op een comfortabele elektrische fiets of al wandelend met de boswachter. Aan het strand van de Rursee kan men heerlijk ontspannen en genieten van de verschillende watersportactiviteiten. Ook de schilderachtige en authentieke stadjes als Heimbach en Monschau zijn een bezoek meer dan waard.
__________________________________________________________________________________

Over Landal GreenParks
Landal GreenParks maakt deel uit van Wyndham Worldwide. Landal beheert en exploiteert 69 bungalowparken in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Tsjechië met in totaal ca. 11.000 vakantieaccommodaties. Daarnaast beschikt Landal over 1.500 campingplaatsen. Op jaarbasis realiseren 2,1 miljoen gasten 11 miljoen overnachtingen. Op de parken en de diverse kantoorlocaties werken ca. 2.500 medewerkers.

www.landal.nl