Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Passagiers van low cost airline Air Arabia krijgen vanaf heden de veiligheidsinstructies door heel jonge bemanningsleden uitgelegd.

Kinderen verkleed als Air Arabia cabinepersoneel geven in deze video de instructies met behulp van gebaren, kleurrijke tekeningen en animaties. Het is voor het eerst dat een Arabische luchtvaartmaatschappij een in-flight safety video heeft ontwikkeld met daarin een hoofdrol voor de jongste passagiers.

Air Arabia wil met de nieuwe video vier minuten aandacht krijgen van haar passagiers voor veiligheid en regels aan boord van de Airbus A320 toestellen. Er is interactie met de passagiers, die ook gespeeld worden door kinderen. Op aandoenlijke wijze laten de kinderen zien hoe een zuurstofmasker opgezet wordt en wanneer er niet langer gespeeld mag worden met een spelcomputer. In de video wordt zowel Engels als Arabisch gesproken

Vanuit Nederland is de video te zien op de vluchten van Air Arabia Maroc naar de steden Tanger en Nador in Marokko. Beide vluchten vertrekken vier keer per week vanaf Schiphol. Vanaf Brussel Airport is het mogelijk om drie keer per week naar Casablanca te vliegen, drie keer per week naar Nador en drie keer per week naar Tanger.

Meer informatie over Air Arabia Maroc: www.airarabia.com