Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

De Wereldhavendagen, die plaatsvinden in de Haven van Rotterdam op 7, 8 en 9 september a.s., zijn een belevenis voor iedereen die houdt van schepen, havens en maritieme avonturen. Het thema dit jaar is: “Er zit muziek in de haven”.


Excursies en nautische demonstraties
Een excursie tijdens de Wereldhavendagen is de uitgelezen kans om meer te weten te komen over de Rotterdamse haven en de bedrijven in de haven. Bedrijven die eigenlijk nooit toegankelijk zijn voor bezoekers openen nu hun poorten. Men beleeft spectaculaire avonturen op het water zoals een bivak bij de Marine, een bezoek aan innovatieve waterprojecten en een ontdekkingstocht door een schip.

Op de kades rondom de Erasmusbrug laten havenbedrijven alle ins en outs van hun werkzaamheden in de haven zien. De havenbedrijven staan hier klaar om vragen over de haven te beantwoorden.

Muziek in de haven
Rondom de haven zijn er diverse podia waar muziekoptredens worden gegeven. Maar ook de openingsceremonie, de zaterdagavondshow met spectaculair vuurwerk en de slotact staan bol van muziek, muziek in de haven natuurlijk. Men geniet van wereldmuziek uit alle windstreken waar de schepen, bedrijven en inwoners van Rotterdam vandaan komen.

Op zaterdagmiddag wordt het evenement C the City georganiseerd in samenwerking met het Rotterdam Philharmonic Gergiev Festival. Met een 20-tal gratis concerten op de Wilhelminapier wordt dit een sfeervol evenement.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u terecht op www.wereldhavendagen.nl. U kunt ook contact opnemen per e-mail: .