Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Ruim aanbod in eenvoudige tot voordelige luxe boetiek hostels.  Wereldreizigers, stedentrippers, weekendtoeristen, gezinnen, vriendengroepen of zakenreizigers die op zoek zijn naar betaalbare overnachtingsadressen in Europa of de rest van de wereld zijn bij Hostelbookers.nl aan het goede adres.

Op deze boekingswebsite vind je ruim 20.000 gunstig geprijsde logeeradressen in meer dan 3500 bestemmingen wereldwijd. Men kan kiezen uit slaapzalen waar men met andere reizigers verblijft of voor privé 2-tweepersoonskamers. Gezinnen of vrienden kunnen ook kiezen uit bijvoorbeeld 4 of 6 persoonskamers. Worden hostels nog steeds geassocieerd met eenvoudige en traditionele inrichtingen, vandaag de dag groeit het aantal chique, aparte, trendy en ludieke hostels gestaag. Daarom heeft Hostelbookers voor dit laatste segment op hun Nederlandstalige website een speciale link gemaakt met voorbeelden van zeer aparte accommodaties. Hieronder het zeer strak in wit ingerichte trendy hostel #bunk in hartje Istanbul, het moderne Blue Hostel gehuisvest in een voormalige klooster in Rome, het hippe Oops! hostel in het Quartier Latin  in Parijs en het funky One80° in het centrum van Berlijn. Veel accommodaties bieden gratis wifi. Hostelbookers rekent geen administratie- of boekingskosten. Nadere informatie en reserveringen via www.hostelbookers.nl waar men ook kan doorklikken naar een link voor de geselecteerde luxe hostels.

Andere steden waar men aparte hostels vindt zijn Londen, Boedapest, Barcelona en Stockholm. Ook buiten Europa biedt Hostelbookers naast duizenden hostels zonder praal en pracht enkele bijzondere adressen aan: denk aan het kekke en met een jaren 50 en 60 ingerichte Z.Bra hostel op loopafstand van het strand in Rio de Janeiro, het elegante Peking Yard hostel gebouwd in Qing stijl en gelegen in een traditionele Hutong wijk, het Fauzi Azarr Inn in een prachtig Arabisch landhuis in Nazareth, Israël, en dat comfortabel slapen in New York niet altijd een rib uit je lijf hoeft te kosten bewijst het loft hostel NY Moore in Brooklyn.

Reserveren via www.hostelbookers.nl gaat zeer soepel. Men kiest land en vervolgens stad van keuze, data, aantal personen en het accommodatietype. Daarna kan men desgewenst een verdere selectie toepassen op bijvoorbeeld prijs, kamertype en wijk.