Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Amadeus Benelux, eentoonaangevende leverancier van geavanceerde technologische oplossingen en transactieprocessen voor de wereldwijde reis- en toerisme-industrie, heeft SaraVan de Pontseele aangesteld als Marketing Manager.

De benoeming is onderdeel van de in juli aangekondigde nieuwe organisatiestructuur.

Sara (33) heeft een uitgebreide marketingervaring op het gebied van high-tech B-to-B en internationale omgevingen, na werkzaam te zijn geweest bij LMS International waar ze verantwoordelijk was voor het bepalen en implementeren van de marketingstrategie voor complexe oplossingen voor de luchtvaart- en automotive industrie in verschillende regio’s. 

Sara zal haar nieuwe functie vanuit Vilvoorde uitvoeren en rapporteert daarbij aan de Commercieel Directeur, Rene Schukkink. Ze wordt verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten, waaronder ook Communications, Customer Segmentation en Market Intelligence vallen.

Amadeus Benelux heeft in het kader van de herstructurering tevens twee nieuwe productspecialisten aangenomen, Lava Marouf en Wendy Herrero, die vanuit het kantoor in Hoofddorp aan de slag gaan. Daarnaast is de Consultancy and Implementation Services afdeling versterkt met een nieuwe ontwikkelaar, Dean De Block, en is het  Customer Services team uitgebreid met Jessie Vandeput.

Luc Pannecoeck, General Manager Amadeus Benelux, verwelkomt de nieuwe collega’s: “We zijn ervan overtuigd dat de kennis en enthousiasme van onze medewerkers de verdere ontwikkeling voor onze klanten zal bevorderen door hen de beste product- en service oplossingen te kunnen bieden.”