Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Landal GreenParks blijft investeren in kwaliteit.  Traditiegetrouw valt na de kerstdagen bij honderdduizenden gezinnen in Nederland, België en Duitsland de nieuwe Landal-brochure op de deurmat.

Naast nieuwe parken en uitbreiding met de nieuwe bestemming Hongarije is de brochure verbeterd op aangeven van een gastenpanel. Informatie en gebruiksvriendelijkheid staan hierbij voorop. Nieuw is de verbinding met de website waarbij men door QR-codes direct op de gewenste internetpagina kan landen.

De koppeling tussen brochure en website biedt tal van nieuwe mogelijkheden. Bij de informatie over de parken en regio’s is in de brochure een QR-code opgenomen met een directe verbinding naar een url, zodat geïnteresseerden eenvoudig detailinformatie en videofilms van het betreffende park kunnen bekijken.

Nieuwe bestemmingen
Naast het in oktober heropende luxe resort Hof van Saksen behoren ook de nieuwe parken Landal Eifeler Tor in Duitsland (begin augustus 2012 geopend) en Landal West Terschelling (voorjaar 2013 open) tot de nieuwkomers in de brochure. Ook de uitbreiding in Hongarije, waar gasten vanaf april volgend jaar terecht kunnen bij de nieuwste aanwinst Landal Residence Duna, wordt breed uitgemeten.

Boekingen
Bas Hoogland, commercieel directeur van Landal GreenParks, is optimistisch over 2013: “Er is het afgelopen jaar veel gebeurd en er is veel werk verzet. De opening van nieuwe parken, de overname van Hof van Saksen, de groei van onze onderneming in Duitsland en België en een aanzienlijk aantal publieksprijzen en awards waren hoogtepunten voor Landal in het afgelopen jaar. Ondanks de economische tegenwind weet Landal GreenParks zich goed staande te houden. Door onze gastbenadering en kwaliteitsniveau, blijven gasten terugkomen. In die kwaliteit blijven we investeren. Met de nieuwe brochure maken we weer een frisse start voor 2013 en gaan we goed voorbereid de uitdagingen van het nieuwe jaar aan.”Brochure 2013 verschijnt 27 december a.s.
Landal GreenParks biedt drieënzeventig mogelijkheden voor een weekend, midweek of langere vakantie in binnen- en buitenland. Men kan kiezen uit parken met weinig of veel faciliteiten en parken met uitgebreide recreatieve mogelijkheden in de omgeving.
Voor meer informatie: www.landal.nl of bel 0900-8842 (20ct per minuut).

Verbeterde brochure
In het uitgebreid brochure onderzoek onder gasten van Landal GreenParks is gebleken dat detailinformatie van de accommodaties als het meest belangrijk wordt ervaren. Hoogland: “Die informatie werd tot nu toe altijd beschreven weergegeven, maar is nu verwerkt in overzichtelijke en uniforme tabellen, die goed met elkaar te vergelijken zijn. De informatie over de regio’s is uitgebreid en de locaties van onze parken zijn beter zichtbaar. Tevens worden er verschillende vakantietypes weergegeven, zoals Typisch Hollands, Bourgondisch genieten in Limburg en Noord-Brabant, Rustiek in de Moezel & Eifel en Vakantie in de bergen. Per vakantietype/regio worden met foto’s en een verwijzing naar de regiokaart de belangrijkste toeristische trekpleisters aangegeven. Zo kan men snel zien welke mogelijkheden Landal biedt binnen een bepaald vakantietype.”


Over Landal GreenParks
Landal GreenParks maakt deel uit van Wyndham Worldwide. Landal beheert en exploiteert 73 bungalowparken in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland,Tsjechië en Hongarije met in totaal ca. 12.000 vakantiebungalows. Daarnaast beschikt Landal over 1.500 campingplaatsen. Op jaarbasis realiseren 2,1 miljoen gasten 11 miljoen overnachtingen. Op de parken en de diverse kantoorlocaties werken ca. 2.550 medewerkers.