Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Deze zomer toont AVL-Mundo in de ruwe omlijsting van de Rotterdamse havens de ontwrichtende, schurende en grensoverschrijdende openingstentoonstelling Territory.

Net buiten het rumoer van de stad, verscholen tussen de rafelranden van de havens van Rotterdam, ligt het creatieve hoofdkwartier van AVL-Mundo. Tijdens de zomermaanden herbergt deze voormalige veevoederfabriek met silo’s en buitenterrein de tentoonstelling Territory.

De tentoonstelling toont 5 internationaal gerenommeerde kunstenaars: Itziar Okariz (SP), Philippe Meste (FR), Erik van Lieshout, Kevin van Braak, en Atelier Van Lieshout. Daarnaast is er een programma van events, performances, rondleidingen, films, concerten en diners.

Territory is ontluisterend, schuurt en is ontwrichtend. Er worden terreinen afgebakend en grenzen gesteld. De betrokken kunstenaars staan erom bekend in hun werk tot het uiterste te gaan, waarbij ze niet schuwen om persoonlijke, ethische en soms ook morele grenzen op te rekken of te doorbreken. Territory kan door sommigen misschien als aanstootgevend ervaren worden. Maar: zonder wrijving geen glans!

De tentoonstelling Territory loopt parallel aan de tentoonstelling van Museum Boijmans Van Beuningen in de Onderzeebootloods; XXXL Painting.

Atelier Van Lieshout / AVL-Mundo
In 2008 richtte Joep van Lieshout de stichting AVL-Mundo op. AVL-Mundo heeft als doel cultuur, in de breedste zin van het woord, te ondersteunen, van grote utopische projecten tot publieksactiviteiten.

www.avlmundo.com