Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Op zondag 9 juni wordt de tweede manche verreden van de City Mountainbike 2013. Het Rotterdams Grotekerkplein, in de schaduw van de Laurenskerk, vormt het decor voor deze unieke mountainbikewedstrijd, die in een vol stadscentrum op een ultrakort parcours, bezaaid met tal van kunstmatige hindernissen, wordt afgewerkt.


Een spektakel voor de deelnemers en het publiek. Alle categorieën, van kids tot en met de funklasse, komen die dag aan bod. Nieuw dit jaar en zelfs onderdeel van de UCI-agenda is de elitereeks, die wordt verreden volgens het alsmaar populairder wordende XCE (Cross Country Eliminator) principe, met een kleine en een grote finale als sluitstuk. Sinds kort is zelfs bekend geworden dat het XCE een officieel onderdeel wordt op de komende Zomerspelen.

Rotterdam Topsport
Rotterdam Topsport is een stichting die tot doel heeft het topsportklimaat in Rotterdam te verbeteren. Dat doet zij in nauwe samenwerking met de gemeente Rotterdam, lokale, nationale en internationale sportorganisaties, het bedrijfsleven, onderwijsinstellingen en de media.

www.citymountainbike.com/

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com