Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

De handige Engelstalige applicatie Youth HotSpots voor de iPhone en Android-telefoons bevat leuke tips van het Duits Verkeersbureau over de hipste bars, de populairste trekpleisters, trendy winkels en meer.

Verder krijg je ook meteen een overzicht van meer dan 1.300 gratis Wifi-locaties in heel Duitsland. De tips worden doorlopend verzameld door jongeren van over de hele wereld, waardoor jonge stedentrippers niet langer hoeven te zoeken naar de plekken die hen aanspreken. Groot voordeel: de applicatie werkt offline, waardoor er bij thuiskomst niet een torenhoge telefoonrekening ligt te wachten.

Naast informatie over bars en trekpleisters geeft Youth HotSpots inzicht in leuke musea, nieuwe winkels, goedkope restaurants en gezellige lunchplekken. Op deze manier kunnen jonge vakantiegangers Duitsland ervaren zoals de lokale jongeren dat ook doen. Unieke winkels en hippe uitgaansgelegenheden liggen met Youth HotSpots binnen handbereik! Toch tijdens het stedentrippen door even de e-mail of WhatsApp checken? De applicatie geeft aan welke gratis Wifi-hotspot in de buurt is. Daarnaast staat de applicatie vol met vouchers waarmee vakantiegangers aantrekkelijke kortingen, gratis drankjes of andere leuke aanbiedingen krijgen.

De Youth HotSpots zijn ingedeeld in de categorieën Must Sees, Nightlife, Shopping, Bars & Cafés, Festivals & Events en Travel Information.

De voordelen van Youth HotSpots op een rijtje:
·Gratis te downloaden in de AppStore of Google Play Store.
·Werkt ook offline, zodat er geen datakosten zijn.
·Gemakkelijke zoekfunctie: HotSpots waar jij in de buurt bent worden als eerste weergegeven.
·Een kaart van heel Duitsland met daarop alle HotSpots.
·Bij elke HotSpot staat interessante informatie van de hand van Deutsche Bahn.
 
Meer informatie? Kijk op: www.germany.travel

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com