Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

De Europeesche vergoedt de gemiste vakantie van scholieren die onverwacht op donderdag 30 mei 2013 VWO examen Frans moesten doen.

Directievoorzitter Gerard ten Brincke: “Een onverwacht examen is normaalgesproken geen gedekte reden voor annulering. Op woensdag en donderdag kwamen er bij ons echter zoveel telefoontjes binnen van gedupeerde reizigers, dat we vinden dat we hen hierin tegemoet moeten komen. Want we snappen dat als je examen achter de rug is, je natuurlijk zo snel mogelijk lekker op vakantie wilt. Niemand had kunnen voorzien dat dit zou gebeuren. Voor deze overmachtsituatie maken wij dan ook graag een uitzondering.”

Scholieren met een annuleringsverzekering van de Europeesche kunnen hun schade op de gebruikelijke manier bij ons melden om hun annuleringskosten vergoed te krijgen.

Over Europeesche Verzekeringen
Europeesche Verzekeringen is al meer dan negentig jaar de specialist op het gebied van vrijetijdsverzekeringen. Dankzij haar specialisme kan de Europeesche verzekeringsoplossingen bieden die volledig zijn afgestemd op de wensen en omstandigheden van de doelgroep. Klanten van de Europeesche zijn zo verzekerd van een onbezorgde vrije tijd. www.europeesche.nl

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com