Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Tweede woning in beeld als beleggingsobject  . Dagelijks seminars op Second Home International. De tweede woning is in beeld als beleggingsobject. Actuele aanleiding voor de organisatie van de beurs Second Home International 2010

om de financiële en fiscale aspecten rond de aankoop van een tweede huis in het middelpunt te plaatsen. Bij deze beslissing spelen allerlei overwegingen een rol. Elke beursdag, van vrijdag 26 tot en met zondag 28 maart in Jaarbeurs Utrecht, kunnen bezoekers lezingen bijwonen over de financiële mogelijkheden en gevolgen. Wat is het beste, financieren met eigen geld of toch beter maar een lening? Bij een bank in Nederland of toch in Frankrijk, Spanje, Italië, Zwitserland? Heft het land belasting over de (vakantie)woning. Heeft Nederland een belastingverdrag afgesloten?   

Namens Van Lanschot Bankiers verlenen medewerking drs. Eric Weusten FFP, specialist KroonWonen Buitenland, en mr. Hanneke Kroonenberg FFP van het KennisCentrum. Deze lezingen zijn dagelijks van 13.00 uur tot 14.00 uur.

Wildwest of waarheid
Ook sprekers van Adviesbureau Ytrium Consult geven ter zake kundige informatie. Cees Swank, Ernst van Ginkel en Lisette Visser verzorgen dagelijks twee aparte presentaties, van 11.30 uur tot 12.30 en van 14.30 uur tot 15.30 uur. Thematieken zijn o.a. de stand van zaken over financieringsmogelijkheden, verhuur versus eigen gebruik en prikkelende onderwerpen zoals hoe voorkom je een miskoop, wildwest verhalen of waarheid, inclusief een workshop ‘Maak uw eigen wild west verhaal’.

Gratis te bezoeken
De seminars zijn bij voorregistratie gratis te bezoeken, tijdens de beurs kost deelname 10 euro. Aanmelding en het volledige programma op www.secondhomeinternational.nl. Second Home International is de grootste publieksbeurs op het gebied van tweede huizen binnen en buiten Nederland. Projectontwikkelaars en makelaars bieden huizen aan uit meer dan 65 landen.