Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Colosseo een van de beste hotels in Duitsland. Tripadvisor, ’s werelds grootste beoordelingssite heeft onlangs een lijst gepubliceerd met de 25 best beoordeelde hotels van Duitsland. Het Italiaanse themahotel van Europa-Park eindigde daarbij op de zevende plaats. Omdat de eerste zes hotels zich in Berlijn bevinden, mag Hotel Colosseo zich het best beoordeelde Duitse hotel buiten Berlijn noemen.

Tripadvisor heeft onlangs de Travelers’ Choice-overzichten gepubliceerd. De lijsten zijn samengesteld op basis van meer dan 30 miljoen beoordelingen van reizigers. In het overzicht van best beoordeelde Duitse hotels neemt Hotel Colosseo de zevende plaats in.


Evenals het attractiepark, dat gebaseerd is op 13 Europese landen, kennen de hotels van Europa-Park een Europees thema. Zo wanen gasten van hotel Colosseo zich in een Italiaans stadje met in het midden een gezellig piazza waar naar goed Italiaans gebruik de was nog hangt te drogen. Pronkstuk van het plein vormt de colosseum-boog waaronder een zwembad en diverse wellness-voorzieningen een plaatsje hebben gevonden. Hotelgasten kunnen overigens gratis gebruik maken van sauna en zwembad.In het hotel is de Italiaanse sfeer tot in de kleinste details terug te vinden. Een ijssalon en een kapsalon ontbreken niet en ook de drie restaurants en de bar op de vijfde verdieping ademen in alles ‘la dolce vita’ uit.

Hotel Colosseo heeft de laatste jaren vele prijzen in de wacht weten te slepen. Sinds de opening in 2004 is het jaarlijks door reizigers van touroperator Neckermann en reisagenten van Dertour tot een van de beste hotels in hun wereldwijde programma uitgeroepen.Naast het Italiaanse hotel Colosseo beschikt Europa-Park over een Portugees kloosterhotel, een hotel in de vorm van een Andalusische finca en een Spaans burchtkasteel.Arrangementen in de Europa-Park-hotels zijn te boeken via www.europapark.de of via uw reisbureau.

Europa-Park is Duitslands grootste attractiepark dat bestaat uit 13 Europese themagebieden met meer dan 100 attracties en shows. Het park ligt in het Zwarte Woud, op enkele kilometers van de A5, bij het drielandenpunt Duitsland-Frankrijk-Zwitserland. Meer informatie:

www.europapark.de