Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

VisitDenmark, de officiële toerismeorganisatie van Denemarken, heeft voor 2010 een online kortingsboekje voor Deense attracties en musea samengesteld.

Op vertoon van de geprinte kortingsbon(nen) krijgen Nederlandse bezoekers tot 20% gezinskorting op de toegangsprijs van ruim vijftig topattracties in heel Denemarken.
   
VisitDenmark heeft dit jaar een online kortingsboekje samengesteld voor Deense topattracties. Ruim vijftig attracties en musea in het gezinsvriendelijke Denemarken doen mee met de actie, zoals pretparken, Viking-, kunst- en openluchtmusea, kastelen, kalkgroeven, natuurbeleveniscentra, dierentuinen, safariparken, aquaria en zogenaamde Sommerlande, de typisch Deense zomerrecreatieparken met attracties te land, te water en in de lucht.

Via de website

www.visitdenmark.nl/korting

zijn de kortingsbonnen gratis te downloaden. Op vertoon van de geprinte bonnen bij de kassa van de attractie(s) naar keuze, krijgt men direct tot 20% korting op de toegangsprijs. De korting geldt in heel 2010 en voor maximaal twee volwassenen en drie kinderen in de leeftijd tot en met 11 jaar.
Bij VisitDenmark Nederland zijn ook drie verschillende brochurepakketten te bestellen, namelijk het algemene Vakantiepakket Denemarken 2010, het uitgebreide Kampeerpakket Denemarken 2010 en het Fiets- en Wandelpakket Denemarken 2010.

De informatiepakketten zijn te bestellen via VisitDenmark, tel. 071 5211544 (ma/wo/vr van 09.30-12.00 uur) en

www.visitdenmark.nl/brochurepakketten

.
Het Vakantiepakket en het Fiets- en Wandelpakket kosten €4,95. Het uitgebreide Kampeerpakket kost €6,95. Een acceptgiro wordt meegestuurd. De pakketten worden uitsluitend verstuurd naar adressen in Nederland.