Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

De provincie Eastern Cape in Zuid-Afrika is een gebied met ongekende mogelijkheden. De regio is opgesplitst in negen delen er valt over elk van deze gebieden veel te ontdekken en te leren.

Wie zijn kennis wil vergroten en klanten van een nog beter advies wil voorzien, zijn er verschillende online mogelijkheden om kennis te vergaren en te testen!
 
Nelson Mandela Bay Tourism

Nelson Mandela Bay is het gebied van Port Elizabeth, Uitenhage en Despatch. Hier treft men uitgestrekte stranden, kan men vele watersporten beoefenen, is er prachtige natuur te ontdekken en kan men kennismaken met de Xhosa cultuur. Kortom: een verblijf is hier is altijd verrassend! Wie meer te weten wilt komen over dit prachtige deel ongerepte Zuid-Afrika, kan online praktische informatie vinden. De digitale brochure is overzichtelijk opgebouwd met korte teksten en mooi beeldmateriaal dat tot de verbeelding spreekt. De volgende onderwerpen zijn uitgelicht: stranden, natuur, watersport en cultuur. De kaart laat overzichtelijk zien welke gebied onder Nelson Mandela Bay valt, met de bijbehorende bezienswaardigheden.
www.nelsonmandelabay.itrav.eu


Online cursus
Daarnaast kan je als touroperator, reisagent of reisbureaumedewerker je meer verdiepen in de Eastern Cape door de online cursus van Travelution te volgen. De training neemt je online mee langs alle highlights in tekst en beeld. De training duurt ongeveer een uur en wordt afgesloten met een toets. Deelnemers krijgen een certificaat na afloop van de toets. www.etraveltraining.eu