Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Met ingang van 1 augustus 2014 aanvaardt Helmut Weixler (56) de functie van Chief Operating Officer (COO) en Accountable Manager bij airberlin.

Hij volgt Helmut Himmelreich (62) op die de onderneming om persoonlijke redenen verlaat. Tot 1 augustus zal Oliver Lackmann (45), Postholder Flight Operations airberlin, interim de functie van Accountable Manager waarnemen.

Met Helmut Weixler krijgt de onderneming een uitstekende expert op het gebied van luchtvaart terug die in de periode 2007 tot 2011 de integratie van dba en LTU in de airberlin group vanuit verschillende leidinggevende functies begeleid heeft. Op het laatst was Helmut Weixler belast met Flight Operations en Regulatory Control bij Qatar Airways.

Wolfgang Prock-Schauer, Chief Executive Officer airberlin, licht toe: „Wij zijn verheugd dat wij met Helmut Weixler een ervaren airline-manager voor de onderneming hebben teruggewonnen die in deze kernfunctie voor de verdere positieve ontwikkeling van de onderneming in het operatieve bereik verantwoordelijk zal zijn. Voorts willen wij Helmut Himmelreich nog een keer bedanken voor zijn belangrijke bijdrage en zijn prestaties en wensen wij hem persoonlijk veel succes voor zijn verdere toekomst.“

airberlin behoort tot de toonaangevende luchtvaartondernemingen van Europa en vliegt elk jaar naar
171 bestemmingen wereldwijd. De op een na grootste luchtvaartmaatschappij van Duitsland vervoerde in 2013 meer dan 31,5 miljoen passagiers. Door de strategische samenwerking met Etihad Airways, die voor 29,21 procent deelneemt in airberlin, en het lidmaatschap in de luchtvaartalliantie oneworld® beschikt airberlin over een globaal luchtnet. De luchtvaartmaatschappij met de bekroonde service biedt met 17 andere luchtvaartmaatschappijen wereldwijd vluchten aan onder een gemeenschappelijk vluchtnummer. De vloot heeft een gemiddelde leeftijd van vijf jaar en behoort tot de jongste en meest eco-efficiënte in Europa.

www.airberlin.com