Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Vliegtickets, hotelreserveringen, reisvouchers; het aantal papieren dat mee gaat op vakantie lijkt soms schier eindeloos. Waar bewaar je ze veilig? Hoe schep je orde in deze papieren chaos?

n hoe zorg je ervoor dat je ze niet kwijtraakt als je op een druk vliegveld of station loopt? Het zijn dit soort vragen waar je als vakantieganger elke keer weer onrustig van wordt. Toch is er een eenvoudige oplossing: een ScanSnap S1300i van PFU. Want waarom zou je met papieren gaan rondlopen als je alles ook gewoon digitaal kunt opslaan op je smartphone of tablet?  

Met een ScanSnap-scanner van PFU scan je voordat je op reis gaat eenvoudig jouw paspoort, vliegtickets, visum, bankpassen, verzekeringspapieren en andere reisdocumenten direct naar je smartphone. Met één druk op de knop digitaliseert de ScanSnap al je documenten. Groot voordeel: je hebt ze altijd bij de hand en ze zijn veilig tegen diefstal. Stuur ze ook door naar je webmail of zet ze op een usb-stick voor in je koffer. Door de informatie op meerdere plekken te bewaren, heb je altijd wel ergens toegang tot dat wat je bij de douane, het inchecken of een ongeval nodig hebt. Vooraf scannen bespaart je op reis veel tijd en moeite.

“Als je op vakantie gaat, wil je geen zorgen aan je hoofd over het al dan niet kwijtraken van belangrijke reisdocumenten. Laat staan dat je de hele tijd op wilt letten of ze niet gestolen worden – een ongeluk zit tenslotte in een klein hoekje. Door je documenten vooraf in te scannen met een van onze eenvoudig te gebruiken ScanSnap-scanners, heb je altijd een digitale back-up bij de hand”, zegt Sabine Holocher, PR specialist EMEA bij PFU Imaging Solutions. “De ScanSnap S1300i is ongeveer zo groot als een half A4-tje en handig en eenvoudig in gebruik. Met één druk op de knop kunt u documenten van meerdere pagina's dubbelzijdig scannen of u nu achter uw bureau zit of onderweg bent.”

Volg ons:
·       Facebook: https://www.facebook.com/ScanSnapNL
·       LinkedIn: http://linkd.in/scantoprocess

Over PFU
PFU Limited (Japan), een dochtermaatschappij van Fujitsu, is de producent van Fujitsu-scanners. PFU is een wereldwijd opererende IT-onderneming die computerhardware, randapparatuur en bedrijfssoftware ontwikkelt, produceert en verkoopt. Het bedrijf is een van de wereldleiders in de sector van documentscanners en biedt een breed portfolio van documentscanners voor professioneel gebruik in desktop-, werkgroep- en productieomgevingen waarin grote volumes documenten worden verwerkt, maar ook voor individueel gebruik. PFU is ruim 25 jaar actief in de markt voor document- en beeldscanners, en heeft een jaarlijkse omzet van meer dan een miljard dollar. Voor meer informatie zie: www.pfu.fujitsu.com/en/.

PFU Imaging Solutions Europe Limited is actief in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA), en is verantwoordelijk voor de marketing en verkoop van Fujitsu-documentscanners. Het Europese hoofdkantoor werd in 1981 in het Verenigd Koninkrijk opgericht en het bedrijf heeft ook vestigingen in Duitsland en Italië. Voor meer informatie zie: www.fujitsu.com/emea/products/.

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com