Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Amadeus, een leidend technologiebedrijf voor de wereldwijde reis industrie en branchevereniging ANVR hebben overeenstemming bereikt over de sponsoring activiteiten van Amadeus gedurende het jaarlijkse ANVR-congres.

De overeenkomst is in eerste instantie voor een periode van drie jaar en start met het komende ANVR-congres, dat dit najaar op Cyprus wordt gehouden.

Rene Schukkink, Commercial Director , Amadeus Benelux: “Als belangrijke speler op het gebied van IT en consultancy voor de reiswereld, is Amadeus erg blij met het partnership dat we kunnen aangaan met de ANVR. Wij zien het jaarlijkse congres als een ideaal moment om met de vele relaties die wij binnen de branche hebben, eens op andere wijze van gedachte te wisselen. Afgelopen jaar hebben wij voor het eerst de lunch tijdens de eerste congres dag gesponsord, en daar hebben we bijzonder veel positieve reacties over ontvangen. We voelen ons ook zeer verbonden met de thema’s die de ANVR aan haar congres verbindt.

Het thema van afgelopen jaar ‘Anders’ sloot in hoge mate aan op onze visie en manier van samenwerken met onze relaties.

Ook het komende thema van het congres -ik heb begrepen dat ik dat mocht onthullen- ‘Connecting Customers’ is wat ons betreft een ‘schot in de roos’.

Het raakt immers ook nu weer de essentie van onze dienstverlening. Wij verheugen ons zeer op de samenwerking en het komende congres”

ANVR directeur Frank Oostdam, over deze overeenkomst; “Ook wij zijn bijzonder ingenomen dat een onderneming als Amadeus het belang van ons jaarlijks congres onderschrijft en zich voor een langere periode wil verbinden. De bijdrage van Amadeus tijdens ons congres in Dresden en vooral de invulling daarvan, was plezierig ‘anders’ te noemen en zorgde voor een speelse versterking van het thema. Dat het komende thema ‘Connecting Customers’ weer goed aansluit op de werkwijze van Amadeus, zal ongetwijfeld op verrassende wijze naar voren komen in hun bijdrage op Cyprus.
 

Amadeus is een vooraanstaande leverancier van geavanceerde technologische oplossingen voor de wereldwijde reisbranche. Tot de klanten van Amadeus behoren aanbieders van reizen (o.a. luchtvaartmaatschappijen, hotels, spoorwegmaatschappijen, ferrymaatschappijen, etc.), verkopers van reizen (reisbureaus en websites) en afnemers van reizen (corporaties en travel management bedrijven). De Amadeus groep heeft wereldwijd ca. 10.000 mensen in dienst, verspreid over centrale kantoren in Madrid (hoofdkantoor), Nice (ontwikkeling) en Erding (Operations) en 71 lokale Amadeus Commercial Organisations over de hele wereld.Amadeus opereert onder een transactiegebaseerd business model.

Amadeus is genoteerd aan de effectenbeurs van Spanje onder het symbool “AMS.MC” en is onderdeel van de IBEX 35 index.

Voor meer informatie over Amadeus: www.benelux.amadeus.com

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com