Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Een festival van culinair genot bij Mövenpick Hotels & Resorts, met het beste van 60 jaar Mövenpick.  Mövenpick viert dit jaar haar 60-jarig bestaan. Dit heugelijke feit viert Mövenpick Hotels & Resorts door van medio september tot medio december de populairste klassieke gerechten uit de zestigjarige culinaire geschiedenis van Mövenpick weer op de kaart te zetten.

Tijdens deze feestweken wordt het actuele culinaire aanbod aangevuld met een speciaal menu.
 
In 1948 opende Ueli Prager in Zürich het eerste Mövenpick Restaurant. Daarmee legde hij de eerste steen voor wat het kwaliteitsmerk Mövenpick zou worden en voor zestig jaar ondernemerssucces voor het " inmiddels " mondiale bedrijf. Mövenpick Hotels & Resorts is op dit moment met meer dan 90 bestaande hotels en hotels in aanbouw vertegenwoordigd in Europa, Afrika, het Midden-Oosten en Azië.

Tussen medio september en medio december 2008 kunnen de gasten volop nostalgisch genieten van de populairste klassieke Mövenpick-gerechten, voor deze gelegenheid bereid met een hedendaagse touch. Op het menu komen favorieten te staan als tartaar en gerookte zalm, "Zürcher Geschnetzeltes" en "Riz Casimir" De culinaire ervaring wordt besloten met Mövenpick-ijs en "appeltaart, en niet te vergeten een overheerlijk kopje Mövenpick-koffie.
 
Reserveren kan vanaf nu bij alle restaurants van Mövenpick Hotels & Resorts.


 
Mövenpick Hotels & Resorts is een hotelbeheeronderneming in de premiumklasse. De keten heeft meer dan 12.000 medewerkers in dienst en is met meer dan 90 bestaande hotels en hotels in aanbouw vertegenwoordigd in 26 landen. De onderneming concentreert zich op haar kernmarkten in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Azië. De van oorsprong Zwitserse internationale hotelgroep maakt gestage vorderingen met haar uitbreidingsplannen en wil in 2010 haar portfolio uitgebreid hebben tot 100 hotels. Mövenpick Hotels & Resorts is in het vier- en vijfsterrensegment sterk vertegenwoordigd met twee accommodatietypes: zaken- en vergaderhotels, en vakantieresorts. De hotelgroep staat synoniem voor compromisloze kwaliteit van producten en diensten is eigendom van Mövenpick Holding (66,7 %) en Kingdom Group (33,3 %).