Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

oostelijke kantons belgie fietsenIn het nieuwe magazine “GO-fietsen in de Oostkantons” heeft het Toeristisch Agentschap Oost-België alle informatie rond het thema fietsen samengevat. Het aanbod voor fietsers is nagenoeg onbeperkt. De indrukwekkende natuurlandschappen en de investeringen in toekomstgeoriënteerde projecten zoals de Vennbahn of het fietsnetwerk Velotour hebben van de Oostkantons een unieke fietssportbestemming gemaakt.

„De laatste 15 jaar werd er in de Oostkantons hard gewerkt en geïnvesteerd om aan de behoeften van de fietser van vandaag te voldoen: RAVel (fietspad op stilgelegde spoorwegen), Velotour, Vennbahn, E-bike-verhuur, MTB-netwerk, of het bed+bike label... Het resultaat mag gezien worden en hoeft de vergelijking met populaire fietsbestemmingen zeker niet te schuwen“, schrijft TAO-productontwikkelaar Dany Heck in het voorwoord van de uitgave.

Informatie van professionals

Op 20 bladzijden vinden fietsers alle belangrijke informatie rond de planning van een vakantie of een korte trip met de fiets. Professionals zoals Gilbert Perrin (Vennbahn), Ward Van Look (VeloTour), Pierre Pauquay (MTB),  Stefan Maes (E-Bike) of Freddy Steinmetz (racefiets) werpen een levendige blik op de verschillende fietsthema’s. Artikels met kaarten en beeldmateriaal, insider-tips of internetlinks naar www.eastbelgium.com maken het geheel compleet.

Bij het fietsmagazine, de tegenhanger van het wandelmagazine “GO” hoort ook nog een rubriek met producten uit de TAO-fietsshop, net als informatie rond de nieuwe Vennbahn Plus tochtengids en arrangementen.

De brochure “ GO – Fietsen in de Oostkantons” in DINA4-formaat op 20 bladzijden, is gedrukt op kwaliteitspapier, is gratis en verschijnt vanaf september 2015.

>> GRATIS BESTELLEN IN ONZE WEBSHOP
>> KIJK DE E-BOOK-VERSIE

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com