Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Het Frans Verkeersbureau, Maison de la France, heeft zijn wintersportwebsite www.winterinfrankrijk.nl helemaal vernieuwd. Vanaf dit seizoen kunnen bezoekers via een speciale zoekmachine de wintersportvakantie selecteren die het best bij hen past. Op de vernieuwde site kan niet alleen op plaats geselecteerd worden, maar men kan ook het type wintersportplaats en het budget aangeven. Ook nieuw zijn de berichten en tips, die bezoekers zelf direct onder de artikelen kunnen plaatsen.

Gemakkelijker kiezen

Deze berichten maken het voor anderen gemakkelijker om een keuze te maken uit het brede wintersportaanbod in Frankrijk.

Prijsvragen

Daarnaast maakt de bezoeker het hele wintersportseizoen door kans op winterse prijzen door deel te nemen aan de vele prijsvragen.


Dé informatiebron

De website www.winterinfrankrijk.nl is volgens Maison de la France dé informatiebron voor de wintersporter die zich orienteert op een vakantie in Frankrijk. De site geeft informatie over álle wintersportplaatsen in Frankrijk gelegen in zowel de Alpen, maar ook in de Pyreneeen, het Centraal Massief, de Vogezen en de Jura.

Hotspots

Bovendien wordt er aandacht besteed aan onder andere de hotspots in Frankrijk, accommodatie, praktische informatie en zelfs een aantal speciale recepten om alvast in de winterstemming te komen.
 
Internet: www.winterinfrankrijk.nl