Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Via extra functiebutton is webtekst in speciaal lettertype te lezen. Noordwest-Europa specialist Buro Scanbrit biedt als eerste reisorganisatie in Nederland haar webteksten aan in een speciaal voor mensen met dyslexie ontwikkeld lettertype.

Links op de webpagina’s is een functiebutton toegevoegd waarmee de volledige tekst in het lettertype van Dyslexiefont geplaatst kan worden. Ook de nieuwsbrief van de reisorganisatie, waarop men zich kan abonneren via de website, wordt binnenkort voorzien van de nieuwe functie.  

Dyslexie is een leesprobleem, waarmee naar schatting 7 tot 10 procent van de Nederlanders kampt. Buro Scanbrit wil hen met de nieuwe functie beter bedienen. Met een zware basislijn, wisselende stok/staart lengtes, groter-dan-normale openingen en semi-cursivering zorgt het font Dyslexie er voor dat elke letter uniek is in zijn vorm. Hierdoor hebben mensen met dyslexie veel minder moeite met lezen.

Felix Hendriks, Managing Director van Buro Scanbrit: “Een grote groep Nederlanders heeft moeite met het lezen van teksten in traditionele lettertypes. Uit onderzoek blijkt dat ook een aanzienlijk deel van onze klanten het op prijs zou stellen als we hier een oplossing voor kunnen bieden. We zijn dan ook blij dat we hen tegemoet kunnen komen dankzij deze samenwerking met Dyslexie Font B.V., uniek voor de reisbranche. Overigens vinden ook mensen zonder dyslexie het speciale lettertype prettig lezen. Op deze manier hopen we nog meer Nederlanders via onze website te bereiken en enthousiast te maken voor onze veelzijdige (auto)rondreizen naar Noorwegen, Zweden, Finland, IJsland, Groot-Brittannië, Ierland en de Kanaaleilanden.”
 

Kijk voor meer informatie over Buro Scanbrit  op www.buroscanbrit.nl

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com