Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Deze week opent Hotel Indigo Dűsseldorf – Victoriaplatz zijn deuren. Dit hotel, dat onderdeel is van InterContinental Hotels Group (IHG), is gevestigd in het centrum van deze trendsettende Duitse stad, die beroemd is om zijn goede stijl.

Dit is, na Hotel Indigo Berlin – Alexanderplatz en Hotel Indigo Berlin – Ku’Damm, het derde hotel van de Hotel Indigo-keten in Duitsland.

Het ontwerp van elk hotel van de Hotel Indigo-keten, het boetiekmerk van IHG, weerspiegelt de lokale omgeving. Elke Hotel Indigo-vestiging is uniek en in overeenstemming met zijn omgeving, van het ontwerp van het gebouw tot de kunst in de hotels en de lokaal geïnspireerde menu's.

De 126 individueel ontworpen kamers van Hotel Indigo Dűsseldorf – Victoriaplatz zijn geïnspireerd op de lokale omgeving en worden gekenmerkt door meubilair in een geheel eigen stijl, luxueuze bedden en levendige kleuren. Elke etage is gewijd aan een ander modedecennium, van de jaren 1950 tot de jaren 2000, wat tot uiting komt in de gebruikte stoffen en patronen. In het hele hotel zijn muurfoto's van modefotograaf en stylist Armin Morbach te zien, met iconische ontwerpen uit de desbetreffende decennia die de ontwikkeling van de mode-industrie vanaf de jaren 1950 tot nu schilderen.

Gasten kunnen al loungend op het idyllische tuinterras van het hotel of onder het genot van een Altbiertje (een beroemd plaatselijk gebrouwen bier dat je zeker moet proeven in Düsseldorf) in de weelderige cocktailbar genieten van de aanlokkelijke lifestyle van de stad. De [A]dress kitchen&bar verwerkt alleen seizoensgebonden ingrediënten voor hun modegerichte menu, waarop gerechten uit de Rijnstreek en een eclectische selectie van wijnen en cocktails staan. Gasten kunnen in het hele hotel gebruikmaken van gratis WiFi en kunnen hun eigen muziek afluisteren via het iPod-dockingstation in hun kamer. Alle kamers zijn voorzien van een minibar, een 32-inch lcd-tv en een zeer comfortabel matras.

Hotel Indigo Dűsseldorf – Victoriaplatz ligt midden in de glamour en de betovering van de modehoofdstad en is een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan deze stijlvolle stad. Vlakbij het hotel bevinden zich enkele van de meest iconische mode-musea en -galeries van de stad, zoals het NRW-Forum, waar in de jaren 1950 de eerste Igedo-modebeurs werd gehouden. Bovendien liggen op loopafstand twee van de grootste modevakbeurzen en The Gallery, waar de nieuwste modegerelateerde producten en ontwerpen worden getoond.

Hotel Indigo Dusseldorf

Alle hotels in Dusseldorf

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com