Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Stena Line geeft zijn traject Kiel – Göteborg een Hollands tintje. De huidige veerboten Stena Hollandica en de Stena Britannica verhuizen van de route Hoek van Holland – Harwich

naar de Oostzee en krijgen daar een aangepaste naam.
De schepen zijn groter dan de vier die nu op de Zwedenlijn worden gebruikt. De laadcapaciteit blijft daarmee behouden, maar de CO2-uitstoot neemt met 30 procent af.

De verhuizing is mogelijk, omdat Stena Line op de route van Nederland naar Groot-Brittannië nieuwgebouwde schepen in gebruik neemt. De rederij investeert omgerekend ruim 800 miljoen euro in vernieuwingen, waarvan circa 500 miljoen direct in de schepen wordt gestoken.

“Wij investeren om efficiënter en concurrerender te kunnen werken. Alle routes krijgen nieuwe, betere schepen met nog meer aantrekkelijke restaurants, hutten, bars en andere spannende belevenissen. Dankzij de nieuwe schepen kunnen wij ons aanbod uitbreiden en onze service verbeteren, voor zowel het personen- als vrachtvervoer”, vertelt Gunnar Blomdahl van Stena Line.

Kiel – Göteborg is voor Scandinaviëgangers een ideale route, omdat er een overnachting bij de overtocht is inbegrepen. Bestuurders kunnen zo na zonsopgang uitgerust aan hun verdere reis beginnen. De minicruise is een avontuur voor het hele gezin of reisromantiek ten voeten uit.

Info: www.stenaline.com
 

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com