Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Gotland is Zwedens grootste eiland. Vanaf het uiterst zuidelijke puntje naar het noordelijkste is de afstand bijna 170 kilometer.

Het eiland is bekend van zijn vele oude opgravingen, de prachtig ommuurde stad Visby (Unesco-werelderfgoed) en de drukbezochte Middeleeuwse feestweek in augustus. Maar Gotland is ook het eiland van kliffen met vergezichten over de Oostzee, door wind en zee tot kunstwerken gevormde rotspartijen, van stranden en van natuur.

Het eiland Fårö, dat tegen Gotlands noordoostkust aanligt, is dé plek van het nieuwe Ingmar Bergman-kunstcentrum. Hier vind je veel persoonlijke bezittingen van de in 2007 overleden, legendarische Zweedse filmmaker.

Niet zo gek dat de Scandinavische luchtvaartmaatschappij SAS je deze zomer comfortabel van Stockholm-Arlanda naar Gotland/Visby brengt, een nieuwe bestemming die je simpel boekt via www.flysas.com. Stockholm-Arlanda is het belangrijkste vliegveld van Zweden en wordt door onder meer SAS direct vanaf Schiphol en Brussel-Zaventem aangedaan.

Info: www.medeltidsveckan.se/eng/ | www.flysas.com

  
 

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com