Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Nieuwe charter naar Zweeds Åre/Östersund. Op initiatief van VisitSweden starten Buro Scandinavia en IJsburo een nieuwe charter van Amsterdam naar het Zweedse Åre/Östersund. De wintersportbestemming is elke zondag in de periode van 14 februari t/m 21 maart 2010 eenvoudig bereikbaar met een directe vlucht. Åre is dé skibestemming van Scandinavië en Östersund is het Zweedse schaatswalhalla. De skibestemming Åre is rustiger en veel minder massaal dan skigebieden in de rest van Europa, biedt meer dan 100 afdalingen aan Alpine skiërs van elk niveau en talloze off-piste mogelijkheden in maagdelijke poedersneeuw. Bovendien is een ruim aanbod van overnachtingsmogelijkheden .Aanwezig, passend bij alle smaken, stijlen en budgetten. Sneeuw is er gegarandeerd tussen half december en begin mei.

Östersund ligt aan het uitgestrekte Storsjö meer waar schaatsers van over de hele wereld naar toe trekken om te genieten van het natuurijs. In de maanden februari en maart wordt er op het meer dagelijks een prachtige ijsbaan sneeuwvrij gehouden. Naast schaatsen en skiën, staan de bestemmingen bekend om de geweldige mogelijkheden voor langlauf- en cross country activiteiten. Maar ook ijsklimmen, een husky- of snowscootersafari, en zelfs een clinic biatlon hoort tot de mogelijkheden. Hippe bars en trendy restaurants met internationale allure maken het veelzijdige en sfeervolle Åre en Östersund ‘the place to be’.

Via diverse touroperators zijn tegen scherpe prijzen schaats- en multi-outdoor winterreizen naar het gebied boekbaar. Meer informatie Buro Scandinavia, De Jong Intra Vakanties, IJsburo en Tui.

Meer informatie:
Skistar Åre
Toeristen- en Congresbureau Östersund
VisitSweden Fit for the Wintergames

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com