Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Bezoekers bestormden de stand van de Vennbahn- op de fiets- en wandelbeurs in Amsterdam

In het weekend liep de fiets- en wandelbeurs in Amsterdam op haar einde en ze vormde een compleet succes voor de Vennbahn. Honderden nieuwsgierige bezoekers werden in de twee dagen aangetrokken door de ongetwijfeld origineelste stand van de beurs, die met meer dan 2.500 reflecterende snapbandjes versierd was. Een unieke Vennbahn-fiets vormde niet alleen een onderdeel van de stand, maar was er ook de hoofdprijs in het raam van een spel waarbij voor de bezoekers wat te winnen viel.


Het Toeristische Agentschap Oost-België staat in opdracht van de EESV “ Eifel-Ardennen Marketing” in voor de marketing van dit grote project dat Europese steun geniet. Behalve voor de Vennbahn werd op de beurs in het algemeen reclame gemaakt voor het onderwerp fietsen in het gebied Eifel-Ardennen.

Voorafgaand aan de beurs konden al op een symposium over het toeristische product “Vennbahn” reisorganisators door het Toeristische Agentschap Oost-België warm worden gemaakt voor initiatieven ter ontwikkeling van “kant-en-klare”-reizen. Ook de vakpers bleek op een speciaal georganiseerde conferentie enthousiast en kondigde een ruime berichtgeving aan.

Velen kenden de Vennbahn nog uit de tijd van de toeristische trein en kijken er nu naar uit om vanaf de zomer van 2012 het traject van Aken (D) naar Troisvierges (L) dwars door België op hun eigen fietszadel te beleven.

Zo’n succes op één van de belangrijkste fiets- en wandelbeurzen van Europa staat toe inderdaad van het geboorte-uur van de toeristische marketing voor de Vennbahn te spreken. Maar volgend weekend gaat het verder – dit keer voor overwegend Belgisch publiek – op de fiets- en wandelbeurs in Mechelen.

Fiets- en wandelbeurs Mechelen, Nekkerhal (Boeimeerstraat), stand D 12

Meer informatie over de Vennbahn bij

Toeristische Agentschap Oost-België
Hauptstraße 54
4780 St- Vith
Tel.: +32/80/22 76 64
Fax: +32/80/22 65 39www.eastbelgium.com
, www.vennbahn.eu

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com