Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

De Oostkantons zijn verrassend groot! Met de herstructurering van het Toeristisch Agentschap Oostkantons werden belangrijke voorwaarden voor de toerismestrategie in de Oostkantons gerealiseerd.

Een duidelijke opdrachtomschrijving naar marketing en productontwikkeling toe, vereenvoudigde beslissingsprocedures en nieuwe samenwerkingsplatformen dragen bij tot de kwaliteit en professionaliteit van het toerisme in de Oostkantons. En daar horen ook een nieuwe naam en nieuwe locatie bij. Kortom: nieuwe naam, nieuw adres, nieuwe uitdagingen.


De toeristische trekpleister van de regio zijn ongetwijfeld de Hoge Venen.   Het nieuwe logo benadrukt het element van water, dat door het enorme waterreservoir van de Hoge Venen het landschap van de Oostkantons met vele dalen en meren gevormd heeft. Een zuivere regio die zich ook in onvervalste kleuren terugvindt.  Een gemakkelijk te onthouden logo door eenvoudige vormen, met een tijdloos karakter als symbool van dynamisme en verbinding. Niet alleen de grote verscheidenheid in landschappen, maar ook de culturele en taalkundige verscheidenheid van de regio wordt door deze hoofdgedachte verrassend goed onderstreept. Deze verrassende grootheid wordt ook zichtbaar in de nieuwe publicatie:

Met de imagebrochure komen 1 m van de Hoge Venen naar u toe
De imagobrochure zal u zin doen krijgen om naar de Oostkantons te komen. Ze geeft uitleg over het land en de mensen die er wonen, en gaat in op de natuur en de activiteiten in de regio.. Op zoek naar speciale belevenissen in de natuur biedt deze brochure de gasten de ongerepte natuur aan van het oudste natuurpark in België, de Hoge Venen.  

Twee catalogi met logementen en uitstapjes die in het oog springen
Het veelzijdige aanbod aan logementen tussen het Land van Eupen in het Noorden en het Ourdal in het Zuiden werd in een nieuw jasje van 100 bladzijden gestoken. Een vakantie op een camping, in een jeugdherberg, in een gezellige vakantiewoning, een logeerkamer of een degelijk hotel, er is voor elk wat wils en ook aan ieders portemonnee werd gedacht.  Elk logement wordt gedocumenteerd met meerdere foto's en een uitvoerige beschrijving en een gedetailleerde prijslijst geven alle nodige info.

“De Oostkantons, verrassend groot”: een nieuwe look voor de cataloog 2012 “Uitstapjes”. De rijk geïllustreerde gids “Excursies” van 108 bladzijden nodigt uit tot een rondreis in de Oostkantons en beschrijft per gemeente de mooie plekjes, de toeristische trekpleisters, de actieve ontspanning en de niet te missen ontdekkingen. De inhoudsopgave geeft een duidelijk overzicht per thema.  

De "O" van het logo staat nog voor veel meer, want bij het lezen van de cataloog zal er een "O" van verwondering uit uw mond ontsnappen.
Touristisch Agentschap Oost-België
Hauptstr. 54, B-4780 St. Vith

www.eastbelgium.com


 

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com