Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Informatief, inspirerend, dynamisch én gebruiksvriendelijk: dat zijn de troeven van www.antwerpsekempen.be, de gloednieuwe website van de Antwerpse Kempen.

Wie de Kempen vervolgens ook live wil verkennen kan meespelen met de actie ‘Da’s boenk erop’. De uitdagers? Vier bekende Kempenaars die trots zijn op hun roots.
De beloning? Een gratis weekend voor twee in een Kempens logeeradres naar keuze.

De vernieuwde website van de Antwerpse Kempen speelt maximaal in op de verwachtingen van de hedendaagse toerist. Snel alle nuttige gegevens verzamelen is er daar één van.  Toerisme Provincie Antwerpen maakte www.antwerpsekempen.be daarom heel informatief.

Zo zie je meteen welke fiets- of wandelknooppunten, attracties, bezienswaardigheden en evenementen in de buurt van je gekozen logeeradres liggen. Net als de actuele promoties. Omgekeerd staat bij elke toeristische attractie het dichtstbijzijnde logies vermeld.

Ook handig zijn de rubrieken ‘culinair’ en ‘kindvriendelijk’ voor wie een fiets- of wandelroute zoekt.
 
De website besteedt veel aandacht aan fotografie, zodat de bezoeker de Kempen virtueel kan proeven.
www.antwerpsekempen.be oogt bovendien heel dynamisch: tijdelijke campagnes krijgen een prominente plaats. De komende weken staat de actie ‘Da’s boenk erop’ in de kijker.

Vier bekende Kempenaars verklappen in een online filmpje hun favoriete plekje in de Kempen. Ann Van Elsen trok naar het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer, Dirk Draulans naar het Provinciaal Groendomein Prinsenpark, Lies Lefever naar het Kasteel van Turnhout en Paul Herygers naar de Kalmthoutse Heide. Wie hun vraag juist beantwoordt, maakt kans op een verblijf in een Kempens logeeradres naar keuze.

Andere troeven vormen de gebruiksvriendelijke downloads van brochures en de actieve integratie van sociale media.

Populaire rubrieken blijven uiteraard behouden. Zo kun je nog steeds alle Kempense reportages van het toeristische één-magazine Vlaanderen Vakantieland herbekijken.

Je virtuele verkenningstocht van de Kempen start op www.antwerpsekempen.be

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com