Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Van 15 mei tot en met 19 mei verandert de Kouter in één groene long met een reconstructie van het complete toeristische universum van de échte Ardennen.

Op zowat 1000 m² wordt een Ardeens woud gecreëerd met 35 extra bomen, 750 m² natuurlijke graspartijen, houten zitmeubilair, typische Ardeense hutjes, een 40 meter lange spectaculaire tokkelbaan (death ride), feeërieke avondlijke verlichting…


De Kouter wordt vijf dagen lang, telkens van 11u tot 19u, het bruisende decor van tal van animaties voor jong en oud:

    een grote publiekswedstrijd
    proeverijen (happy hour)
    roofvogelshows
    boomklimmen
    mountainbike trial-demonstraties
    pottenbakkersworkshops
    vertelsessies…

maar ook infostandjes waar wandelaars, fietsers, sportievelingen, natuur- en kunstliefhebbers, avonturiers en levensgenieters hun hartje kunnen ophalen.
 
De Ardennen voor lekkerbekken
De Ardennen zijn er uiteraard ook voor lekkerbekken, en dat zal men op de Kouter ook proefondervindelijk ontdekken. In dit gezegende ‘Jaar van de Smaak’ speelt de regio van de Ardennen al haar gastronomische troeven uit: authentieke streekproducten zoals Maredsousbieren, kazen, wildcharcuterie, taarten… kunnen er dagelijks gedegusteerd worden.
 
Maak kans op een trip naar de Ardennen
De Ardennen zijn de ideale bestemming voor korte vakanties en trips, als volwaardige vakantie of uitje voor het hele gezin, als romantisch weekendje met de partner, als een leuk tussendoortje met vrienden of als originele schooltrip.


Voor elke doelgroep zijn er trips naar de Ardennen te winnen. Wat dacht u van een romantisch-gastronomisch weekend, een klasuitstap, een midweek ontspanning en cultuur, een wellnessweekend, of een survival/avontuurweekend?
 

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com