Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Memoriaal, Museum en Documentatiecentrum over Holocaust en Mensenrechten.  Kazerne Dossin werd tussen 1942 en 1944 door de nazi’s gebruikt als SS Sammellager Mecheln.

Een verzamelplaats voor meer dan 25 000 joden en zigeuners, die er op de trein gezet werden richting Auschwitz-Birkenau. Vanaf september 2012 verrijst een nieuw museum op de historische site.

Kazerne Dossin in Mechelen is voor België een unieke herinneringsplaats. Om huidige en toekomstige generaties de historische betekenis van deze plaats te duiden en thema’s zoals racisme, uitsluiting en mensenrechten aanschouwelijk te maken zal een groot nieuw museum gebouwd worden. De combinatie van mensenrechten in onze samenleving met het historische verhaal van de Holocaust in België maakt van Kazerne Dossin een project met Europese allure. Het unieke ontwerp voor het nieuwe museum is van de hand van toparchitecten en vroeger Vlaams bouwmeester Bob van Reeth. Kazerne Dossin opent zijn deuren voor het publiek in september 2012.

Voor meer informatie: www.kazernedossin.be

In Mechelen waart ook de tentoonstelling 'Newtopia, de staat van de Mensenrechten' op verschillende locaties in de stad van 1 september tot 12 december 2012.

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com