Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Het beste van Japan ligt in Hasselt, twintig jaar al. Met een oppervlakte van 25.000 m² of enkele voetbalvelden groot, laat de Japanse tuin je wandelen door een rustgevend berglandschap, doorsneden met langzaam stromende bergriviertjes en rotspartijen met zicht op een vissersdorp.

De vormgeving gebeurde door Japanse topontwerpers die eerder al tekenden voor onder andere restauratie van de keizerlijke tuinen in Kyoto.

De twintigste verjaardag van deze unieke tuin wordt passend gevierd met een extra aanbod aan activiteiten. Net als in het land van de rijzende zon, sluiten ze nauw aan bij de seizoenen en zijn ze aanleiding om intens met het eigen gezin te genieten en/of vrienden en familie  te ontmoeten. Het meest uitbundig gebeurt dat wel in de bloesemperiode–hier begin april en met een heuse lentefeest, o-hanami op 8 april-. Zittend onder een dak van bloeiende kerselaars wordt gepicknickt, gelachen, gepraat en gezongen. Eens de bloei van magnolia, azalea en rododendron gepasseerd trekt de tuin zich terug in een eerder rustig groen kleed, om in het najaar opnieuw uitbundig kleur te bekennen dankzij herfstkleuren van Japanse esdoorn, statige tempelboom en keizerlijke chrysanten.

Meer info: www.20jaarjapansetuin.be

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com