Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Nieuw: ook tal van indooractiviteiten voor groot en klein.  Belambra, de no. 1 in vakantieclubs met 58 vestigingen in Frankrijk, biedt uitzonderlijke kortingen en promoties bij slecht weer.

Tegelijkertijd ontwikkelde de specialist in gezinsvakanties tal van activiteiten die indoor plaatsvinden. Zij hopen hiermee de bezoekers ondanks het slechte weer in vele delen van Frankrijk tòch een aangename vakantie met de hele familie te bezorgen.

Als het mooie weer niet aanwezig is tijdens de vakantie bij Belambra biedt de organisatie volgende uitzonderlijke condities.
Speciale voorwaarden gelinkt aan het weerbericht:

BONUS SOLEIL ATLANTIQUE*: Voor € 1 extra per persoon, betaalt Belambra bij slecht weer € 200 per vakantieweek terug.
BON PLAN MÉTÉO**: gratis aanpassingen in de boeking: Als “Météo France 2” minstens twee dagen slecht weer voorspelt tijdens een verblijf van minstens zeven opeenvolgende overnachtingen, kunnen vakantiegangers tussen de drie en vijf dagen voor hun vertrek veranderen van club, zonder bijkomende kosten (en naargelang de beschikbaarheid).
Talloze overdekte activiteiten voor de hele familie en met vrienden:
·      Verwarmde en overdekte zwembaden
·      Tot 24 animaties per dag (voor volwassenen en kinderen)
·      Kids clubs van 3 maanden tot
17 jaar (in functie van de club). Met gekwalificeerde begeleiders vervelen de kids zich geen moment: kostuums maken, marionettenspektakel, circusspelen, cartoons, …
·      Sportzalen, wellness-ruimtes en nieuw sinds 2012: LesMillsTM coaches voor uw sessies BodyCombatTM, BodyBalanceTM, BodyViveTM en Sh’BamTM!
·      Music Academy: zangstages in samenwerking met Universal Music en Acadomia. Tarief: € 240 per stage: 2u per dag van maandag tot vrijdag.

Meer informatie: www.belambra.be

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com