Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

In 2012 wordt Gent meer dan ooit een cultuurstad. Van 12 mei tot 16 september 2012 trekt TRACK een nieuw spoor door de stad: vijfendertig internationale kunstenaars waaronder ook de Nederlandse toppers Mark Manders en Erik van Lieshout werden uitgenodigd om nieuw werk te creëren in het stedelijke weefsel van Gent. Dankzij de kunstwerken (her)ontdekt u de stad!


De vele musea en culturele instellingen die Gent rijk is, sluiten zich bij het initiatief aan en zorgen voor een boeiende kruisbestuiving en een uitgebreid aanbod van activiteiten.

Benieuwd geraakt naar TRACK? Lees meer op: http://www.track.be

S.M.A.K. en diverse locaties in de stad: Ontdek meer van Gent met 'Double Track'!

Met 'Double Track' ontdekt u de Track-kunstwerken in het Middeleeuwse centrum van Gent én in de aangrenzende Machariuswijk/Portus Ganda, een historische site aan de samenvloeiing van Leie en Schelde waar Gent destijds ontstaan is.
'Double Track' beperkt zich echter niet tot Track maar vertelt ook meer over de eeuwenoude locaties waar de Track-werken zijn opgesteld zoals de schilderachtige haven Graslei/Korenlei, het Stadhuis, de Sint-Baafsabdij enz. Met 'Double Track' krijgt u een evenwichtige mix van klassieke en hedendaagse 'highlights' en het beste van beide werelden.Meer informatie over Double Track

En wat nog meer?

    Componeer je naam met Crowd TRACK Gent, de allereerste crowd-sourced beiaardcompositie! Het 42e kunstwerk van Track. Om TRACK internationaal in de kijker te zetten, organiseert Toerisme Vlaanderen samen met Toerisme Gent en S.M.A.K. (Stedelijk Museum voor Actuele Kunst) een crowd-sourced beiaardcompositie voor de beiaard van het Belfort. Dit is een wereldprimeur. Meer informatie en je naam invoeren? crowd.track.be

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com